Mai sunt 9 zile în care poți alege prioritățile orașului Constanța!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Mai sunt 9 zile în care poți alege prioritățile orașului Constanța!
Administrație 13 Martie 2019 / 13:14 1755 accesări 3 comentarii

Banca Mondială în parteneriat cu Federația Zonelor Metropolitane și Aglomerărilor Urbane din România (FZMAUR) și cu sprijinul autorităților publice subnaționale a identificat o serie de proiecte cu impact metropolitan pentru București și cele 40 de reședințe de județ din România.

Până pe 22 martie 2019, sunteți invitați să vă implicați civic pentru viitorul orașului nostru, în cadrul unei campanii de consultare publică, în premieră în România, intitulată „Alege Prioritățile Orașului Tău!”, anunță Primăria Constanța printr-un comunicat de presă.

La finalul campaniei va fi dezvoltată o listă finală de proiecte prioritare majore de dezvoltare metropolitană, atât pentru București, cât și pentru fiecare dintre cele 40 de reședințe de județ din România, iar acestea vor fi incluse într-un raport intitulat “România Metropolitană”.Fiind agreate pentru prima dată, atât de administrația publică, cât și de comunitatea locală, aceste liste finale de proiecte, ierarhizate în ordinea importanței, vor oferi o viziune clară și strategică de dezvoltare și vor putea informa deciziile viitoare de investiții publice.

Pentru a identifica proiectele metropolitane cele mai importante pentru Constanța, locuitorii de la malul mării sunt invitați să se implice în ierarhizarea acestora, accesând chestionarul de la linkul următor:
https://kwiksurveys.com/s/E7k9AFsk.

Loading...

3 comentarii

Panseluta 18:11:26 / 13 Martie 2019
Studii de rahat

De ce restaurarea Cazinoului nu este trecuta pe aceasta lista, idiotii dracului?

constantean 19:55:50 / 13 Martie 2019
prioritate

prioritatea momentului in constanta este MUIE FAGADAU

Asanu 13:51:52 / 14 Martie 2019
Asa

Bai....voi ati inebunit cu totii ...primaria se imprumuta de la banca mondiala adica FMI ??...inca nu ne-am invatat ???...vai de putza copiilor nostrii i-am amanetat deja pe toti si nu ne prindem ?!...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.196 secunde