Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei române, la Crucea Roșie Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei române, la Crucea Roșie Constanța

Sănătate 15 Iunie 2018 / 16:17 1694 accesări

În Anul Centenar al Marii Uniri, Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei române, Alteța Sa Regală Principele Radu și Alteța Sa Regală Principesa Maria vor călători spre Dobrogea cu Trenul Regal, vineri, 15 iunie 2018.

În 16 iunie, ora 11.00, la o zi după încheierea călătoriei cu Trenul Regal, Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei Române, în calitate de Președinte al Societății Naționale de Cruce Roșie din România, vizitează filiala de Cruce Roșie Constanța cu sediul in strada Constantin Bratescu nr.71.

Cu aceasta ocazie, Custodele Coroanei române se va întâlni cu reprezentanți ai conducerii filialei județene, precum si voluntari și membrii de Cruce Roșie. În cadrul întâlnirii vor fi prezentate activitatea și proiectele filialei.

În partea a doua a intalnirii, are loc un grup de lucru (voluntarii pictează obiecte, care sunt oferite spre vânzare cu ocazia unui concert viitor, ce va avea loc pentru strângere de fonduri – caz social). MSCC este invitată să ia parte la atelier.

De la alegerea sa ca președinte al Societății Naționale de Cruce Rosie din Romania, Majestatea Sa Margareta, a vizitat mai multe filiale de Cruce Roșie din țară și va continua să viziteze până ce va cunoaște toate cele 47 de filiale de Cruce Roșie din țară.

Societatea Națională de Cruce Roșie din România a fost înființată în anul 1876 și a fost susținută, încă de la începuturi, de Familia Regală. Regina Elisabeta, Regina Maria și Regina-mamă Elena s-au implicat cu devotament și abnegație în acțiuni umanitare ale Crucii Roșii Române, se arată într-un comunicat al Crucii Roșii Constanța, semnat de directorul Carmen Lungu.



12