Majoritatea filialelor PSD vor un prezidentiabil din interiorul partidului

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Dăncilă, după discuţii cu filialele: Majoritatea filialelor PSD vor un prezidentiabil din interiorul partidului
14 Iulie 2019 / 17:51 135 accesări 0 comentarii

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a declarat, la Teleorman, că este foarte important ca organizaţiile partidului să susţină candidatul la prezidenţiale şi că majoritatea filialelor s-au exprimat pentru un candidat din interiorul partidului.

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a declarat, la Teleorman, unde a participat la conferinţa extraordinară de alegeri a organizaţiei judeţene a PSD, că după discuţiile pe care le-a avut în mai multe filiale, marea majoritate îşi doresc un candidat din interiorul partidului la alegerile prezidenţiale din acest an.

„Este foarte important ca organizaţiile să susţină candidatul, pentru că trebuie să avem judeţe care se implică. E important să aibă susţinerea organizaţiilor pentru că pot să solicit filialelor judeţene un anumit procent pentru PSD. În localităţile în care am participat, marea majoritatea şi-au dorit un candidat din interiorul partidului”, a spus Viorica Dăncilă.

Preşedintele PSD a mai spus că dacă se va decide în cadrul partidului că ea este cea mai bună soluţie pentru prezidenţiale nu va face un pas înapoi.

„Dacă în cadrul partidului se va considera că aceasta e soluţia cea mai bună, nu o să fac un pas în spate, dar dacă va exista un alt candidat care să stea bine în sondaje îl voi susţine cu toată forţa mea de premier şi preşedinte de partid”, a mai declarat Dăncilă.

Întrebată dacă a vorbit cu Gabriela Firea despre o posibilă candidatură a acesteia, Viorica Dăncilă a precizat: „Nu am discutat cu Gabriela Firea despre această candidatură pentru că nu mi-a spus de intenţie. Am vorbit cu ea şi i-am urat la mulţi ani”.

Loading...
Din aceeaşi secţiune
Vezi mai multe ştiri

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2077 secunde