Mama lui Vlad Pascu, reţinută pentru 24 de ore de procurorii DIICOT

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Mama lui Vlad Pascu, reţinută pentru 24 de ore de procurorii DIICOT

Eveniment 14 Septembrie 2023 / 17:24 552 accesări
Foto: captură Youtube

Foto: captură Youtube

Mama lui Vlad Pascu, şoferul de 19 ani aflat sub influenţa drogurilor care aomorât doi tineri şi a rănit alţi trei în localitatea 2 Mai, a fost reţinută pentru 24 de ore de procurorii DIICOT, au declaratsurse judiciare.

Miruna Pascu a fost adusă cu mandat la sediul DIICOT şi audiată mai multe ore, fiind acuzată că ar fi încercat să influenţeze şi să şantajeze martori în dosarul în care este cercetat fiul ei.

În dosar este cercetat şi tatăl şoferului, sub control judiciar, pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. La percheziţiile efectuate în locuinţa sa, anchetatorii au descoperit mai multe cartuşe.

Joi dimineaţă, procurorii DIICOT şi ofiţeri de la Antidrog au declanşat o vastă operaţiune în Capitală, cu numele de cod "Hidra", care îi vizează pe cei din anturajul lui Vlad Pascu, consumatori şi traficanţi de droguri. Printre aceştia se află şi prieteni ai lui Vlad Pascu, care erau cu acesta pe litoral în perioada producerii accidentului în localitatea 2 Mai.

Procurorii DIICOT arată că este vorba de tineri din familii cu importante posibilităţi materiale, care şi-au desfăşurat activitatea în Bucureşti, precum şi în staţiunile de pe litoralul Mării Negre, în timpul sezonului estival.

Conform anchetatorilor, cei în cauză ar fi specializaţi în distribuirea de canabis, comprimate ecstasy, MDMA, cocaină, dar şi alte droguri sintetice, în diverse locaţii, restaurante şi cluburi de lux, majoritatea clienţilor drogurilor comercializate de către ei fiind consumatori constanţi, persoane cu un potenţial financiar ridicat.

Perchezițiile de astăzi au fost, pe de o parte la gașca cu care se afla la mare, Vlad Pascu, tânărul care a condus sub influenţa drogurilor şia omorât doi studenţi în staţiunea 2 Mai, iar, pe de altă parte, la mama lui Pascu, care ar fi săvârșit infracțiuni contra înfăptuirii justiției și ar fi încercat să șantajeze martori în cauza pe droguri în care e vizat fiul său.Ştiri recomandate

12