Mămicile violente au fost arestate!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Urmările bătăilor de la Școala 28 Mămicile violente au fost arestate!
Eveniment 01 Februarie 2018 / 13:17 3428 accesări 5 comentarii

Cele trei femei care au bătut cu pumnii și picioarele un minor, pe holul Școlii generale nr. 28 Dan Barbilian, au fost arestate de polițiști. Cercetările oamenilor legii nu au durat prea mult și iată că, în urma acestora, polițiștii le-au reținut pe bază de ordonanțe pe cele trei femei, cu vârste cuprinse între 29 și 37 de ani, din Constanța. Ele au fost introduse în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, iar la data de 1 februarie, vor fi prezentate unității de Parchet competente cu propuneri corespunzătoare.

„Ca urmare a cercetărilor în cazul săvârșirii unor infracțiuni de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța au depistat trei femei bănuite de comiterea faptelor. Astfel, la data de 30 ianuarie, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție au fost sesizați de directorul unei școli gimnaziale, din municipiul Constanța, asupra faptului că un elev al respectivei unități de învățământ ar fi fost agresat fizic de mai multe persoane“, se arată într-un comunicat al IPJ Constanța.

Vă reamintim că, în data de 30 ianuarie, o mamă disperată de ceea ce i s-a întâmplat copilului ei la școală a pus pe Facebook o filmare în care se pot observa imagini violente surprinse în care copilul său este bătut cu bestialitate de trei femei. Totul s-a întâmplat într-o pauză, ceilalți elevi asistând îngroziți la întreaga scenă. În imagini se poate vedea cum copilul este pus lângă zidul holului și lovit cu pumnii și picioarele de femeile nervoase. Cazul a revoltat întreaga comunitate, iar motivul care le-a îndemnat pe cele două mame să acționeze în felul acesta este unul din ce în ce mai des întâlnit în școlile românești - bullying-ul (elevi terorizați de colegi). Astfel, a ieșit la iveală că băiatul bătut are 14 ani, a rămas repetent în repetate rânduri, s-a mutat de la o școală la alta până a nimerit la Școala generală nr. 28 Dan Barbilian. Aici a găsit teren propice să-și terorizeze colegii. Tactica implica, după spusele unor părinți, o gamă largă de manifestări - amenințări cu moartea, bătăi, șantaj, bătăi. Sătule de aceste comportamente, cele două mămici au venit marți, 30 ianuarie, să depună plângere la direcțiunea școlii. Pe hol l-au întâlnit pe elevul-problemă și furia a iești la suprafață. L-au încolțit și l-au atacat. Conflictul a fost stins de profesorii de serviciu și de câțiva elevi din clasele mai mari.

Taguri articol
eleveleviparchetviolențemamăbătăicolegibullying-ul
Loading...

5 comentarii

CICĂ 14:21:42 / 01 Februarie 2018
Ca la noi, la nimeni !

Conducerea școlii numărul 28 din Constanța, unde a fost când s-a întâmplat evenimentul respectiv ? Unde au fost profesorii de serviciu pe școală, gardianul sau jandarmul, elevii de serviciu pe școală, dirigintele clasei respective, stăteau de vorbă, făcea fiecare câte ceva, niciunul, nu a catadicsit să facă ceva, ca să pună capăt bătăi respective, adică trei mame și-au făcut dreptate și cei în măsura să facă ordine au lipsit, ca și când școala numărul 28 din Constanța este" fără domn, fără stăpân ", precum " un sat fără stăpân ". Trebuiesc trași la răspundere toți cei care ar fi trebuit să se implice în acel moment și nu au făcut nimic, absolut nimic ! Halal școală și halal conducere, rușineeeeeeee, celor care s-au năpustit asupra mamelor care au vrut să-și facă dreptate pentru că, conducerea școlii este " surdă ", incapabilă și incompetentă, trebuie schimbată conducerea școlii și totodată trasă la răspundere pentru cele petrecute în instituția de învățământ respectivă și mamele respective să fie eliberate pentru că nu sunt vinovatele principale, ele sunt o consecință a nepăsării celor care ar fi trebuit să se implice și nu au făcut-o !

Gabi 14:27:59 / 01 Februarie 2018
Prea tarziu

La violență nu se răspunde cu aceiași moneda,nimeni nu ar trebui sa şi facă dreptate,e foarte adevărat ca trebuiau luate masuri de conducerea şcolii dar mămicile au gresit mai ales ca erau în incintă și fiind şi alți copii de fața

Ion 07:35:58 / 02 Februarie 2018
Constanta

Femeile au reactionat foarte bine , datorita faptului ca nimeni nu lar fi sanctionat pe elev pt faptele lui, elevul ce plateste pentru agresivitate nimic. Sustin faptul cand autoritatile nusi fac treaba sati faci tu dreptate.

Parinte scoala 28 22:52:00 / 06 Februarie 2018
Pentru Gabi

Dl/dna Gabi, erau de fata alti copii si cand smardoiul facea pe invicibilul. Iti doresc sa iti bata/agreseze copilul/copiii, sa ti-i violeze, sa reclami conducerii scolii si sa nu se intample nimic; a, ba da: pentru agresor 10 la purtare!!!!

Ahhha 20:17:57 / 13 Februarie 2018
!!!!????!!!!

Poliția nu a făcut bine că a arestat mamele, pentru că încurajează pe mai departe astfel de acțiuni ale destrăbălaților și prost educaților, prost crescuților de copii, vor ajunge ca astfel de elemente să facă ordinea în școală, pe străzile orașului nostru și peste tot. Dați-le dreptate derbedeilor și veți vedea unde are să se ajungă, are să se ajungă rău de tot, profesorii, învățătorii și restul personalului din școlile Constanței se vor baricada în cancelarie și pe or mai reuși să se ascundă, când vor păți ceva ce nu s-a văzut și întâmplat într-o instituție de învățământ, atunci veți da dreptate mamelor respectiv, dar are să fie prea târziu !

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.1812 secunde