Mămicile violente au fost arestate!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Urmările bătăilor de la Școala 28

Mămicile violente au fost arestate!

Eveniment 01 Februarie 2018 / 13:17 3564 accesări

Cele trei femei care au bătut cu pumnii și picioarele un minor, pe holul Școlii generale nr. 28 Dan Barbilian, au fost arestate de polițiști. Cercetările oamenilor legii nu au durat prea mult și iată că, în urma acestora, polițiștii le-au reținut pe bază de ordonanțe pe cele trei femei, cu vârste cuprinse între 29 și 37 de ani, din Constanța. Ele au fost introduse în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, iar la data de 1 februarie, vor fi prezentate unității de Parchet competente cu propuneri corespunzătoare.

„Ca urmare a cercetărilor în cazul săvârșirii unor infracțiuni de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța au depistat trei femei bănuite de comiterea faptelor. Astfel, la data de 30 ianuarie, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție au fost sesizați de directorul unei școli gimnaziale, din municipiul Constanța, asupra faptului că un elev al respectivei unități de învățământ ar fi fost agresat fizic de mai multe persoane“, se arată într-un comunicat al IPJ Constanța.

Vă reamintim că, în data de 30 ianuarie, o mamă disperată de ceea ce i s-a întâmplat copilului ei la școală a pus pe Facebook o filmare în care se pot observa imagini violente surprinse în care copilul său este bătut cu bestialitate de trei femei. Totul s-a întâmplat într-o pauză, ceilalți elevi asistând îngroziți la întreaga scenă. În imagini se poate vedea cum copilul este pus lângă zidul holului și lovit cu pumnii și picioarele de femeile nervoase. Cazul a revoltat întreaga comunitate, iar motivul care le-a îndemnat pe cele două mame să acționeze în felul acesta este unul din ce în ce mai des întâlnit în școlile românești - bullying-ul (elevi terorizați de colegi). Astfel, a ieșit la iveală că băiatul bătut are 14 ani, a rămas repetent în repetate rânduri, s-a mutat de la o școală la alta până a nimerit la Școala generală nr. 28 Dan Barbilian. Aici a găsit teren propice să-și terorizeze colegii. Tactica implica, după spusele unor părinți, o gamă largă de manifestări - amenințări cu moartea, bătăi, șantaj, bătăi. Sătule de aceste comportamente, cele două mămici au venit marți, 30 ianuarie, să depună plângere la direcțiunea școlii. Pe hol l-au întâlnit pe elevul-problemă și furia a iești la suprafață. L-au încolțit și l-au atacat. Conflictul a fost stins de profesorii de serviciu și de câțiva elevi din clasele mai mari.

Taguri articol
ElevEleviParchetViolențeMamăBătăiColegiBullying-ul


12
Pagina a fost generata in 0.6299 secunde