Managerul Spitalului Floreasca a fost demis de ministrul Sănătății

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Managerul Spitalului Floreasca a fost demis de ministrul Sănătății
21 Aprilie 2016 / 10:10 457 accesări 0 comentarii
Spitalul Floreasca

Spitalul Floreasca

Managerul Spitalului Floreasca, Nicușor Louchi, a fost demis de ministrul Sănătății, pentru că Secția de Arși nu este complet funcțională.

Ministrul Sănătății, Patriciu Achimaş-Cadariu, a anunțat că îl demite pe directorul interimar al Spitalului Floreasca, dr. Nicușor Louchi, acesta urmând să fie înlocuit de doctorul medical Sorin Păun.

Principalul motiv îl reprezintă faptul că nici la această oră Secția de Arși din cadrul Spitalului Floreasca nu este funcțională în întregime.

"Secţia nu e complet operaţională. Am avut destulă răbdare trei luni de zile'', a declarat ministrul Achimaş-Cadariu, în urma unei vizite pe care a făcut-o joi dimineața la Secția de Arși și unde nu a găsit pe nimeni din conducere la muncă.

Cu toate că secţia a fost dotată încă din anul 2013, abia doi ani mai târziu, în aprilie 2015, s-au eliberat avizele de funcţionare. Ulterior a fost pusă problema specializării personalului medical. Costurile pentru acest proiect au fost de 8,5 milioane de euro, iar fondurile alocate de Ministerul Sănătăţii şi de Primăria Sectorului 1.

Clinica de la Spitalul Floreasca are şase saloane cu aparatură specială unică în România, unde ar putea fi trataţi simultan şase pacienţi cu arsuri grave. După tragedia din Colectiv, blocajul secţiei a dus la un scandal public, pentru că răniţii cu arsuri grave nu au putut fi internați în acea secție.

Din aceeaşi secţiune Ştiri similare
Vezi mai multe ştiri


Pagina a fost generata in 0.1661 secunde