Mănânci pe stradă? Primești amendă! Vezi unde se întâmplă asta

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Mănânci pe stradă? Primești amendă! Vezi unde se întâmplă asta
Externe 07 Septembrie 2018 / 17:30 341 accesări 0 comentarii

Interzis mâncatul pe stradă! Cine încalcă această lege este amendat, iar cea mai mică amendă este 150 de euro. Se întâmplă la Florența pentru că turiștii care iau cu asalt orașul, an de an, mănâncă pe unde apucă şi fac o mizerie de nedescris. Cei care nu respectă noua lege vor plăti o amendă care poate ajunge la 500 de euro. „Este o lege împotriva turiștilor mitocani“, s-a justificat primăria din Florența. Astfel, pe anumite străzi din celebrul oraș este interzisă servirea mesei în locuri neamenajate, de la prânz la ora 15.00 și de seara de la 18.00 până la ora 22.00.

Noua lege rămâne în vigoare până anul viitor, pe 6 ianuarie. Primăria, dar și florentinii, se plâng de ani de zile că turiștii lasă în urmă o mizerie de nedescris. În loc de restaurante sau alte locuri de alimentație publică, mulți turiști preferă să-și cumpere un sandviș și să mănânce pe stradă.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2663 secunde