Mâncare cu țigări la Vama Veche

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Mâncare cu țigări la Vama Veche
Eveniment 11 Octombrie 2018 / 15:17 304 accesări 0 comentarii

O femeie a găsit o metodă relativ nouă de a face contrabandă cu țăgări. Din nefericire pentru ea, polițiștii au fost „mirosit-o“ de la o poștă.

Astfel în dimineața de 11.10.2018, acționând în baza unei informații poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche au efectuat controlul specific, pe sensul de intrare în țară, asupra pasagerilor dintr-un autocar care efectua curse pe ruta Turcia – România. „În urma controlului, colegii noștri au descoperit în bagajele personale ale unei femei, ascunse în caserole pentru mâncare, zeci de pachete de țigări. Persoana în cauză a declarat că a achiziționat țigările din Turcia, pentru uz personal fără a deține documente de proveniență“, se arartă într-un comunicat al Gărzii de Coastă.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, iar ţigările au fost ridicate în vederea confiscării.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.231 secunde