Mâncați de Post? Trebuie neapărat să știți asta!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Mâncați de Post? Trebuie neapărat să știți asta!
Lifestyle 01 August 2016 / 17:48 509 accesări 1 comentariu

Începând cu 1 august a început Postul Adormirii Maicii Domnului. Astfel, timp de două săptămâni, toți cei care doresc să se abțină de la mâncarea ”de dulce” trebuie să știe că pe piață se găsesc produse specifice, însă mare atenție, pentru că unele sunt adevărate ”bombe toxice”. Cei de la InfoCons vin cu o serie de informări pentru a face alegerea cea mai bună. Pentru persoanele interesate, InfoCons a efectuat o serie de studii comparative pentru pateuri vegetale, margarină sau lapte din soia. Astfel, studiul comparativ„Margarină din grăsime vegetală- știi ce conține?“ arată că 54% dintre produsele analizate au în conținut 5 E-uri!; studiul comparativ„Pate vegetal- știi ce conține?“arată că 30% dintre produsele analizate au în conținut 14 E-uri; studiul comparativ„Lapte din soia- știi ce conține?“ arată că 75% dintre produse au concentrație scăzută în proteine! „Pe eticheta oricărui produs alimentar trebuie să existe lista ingredientelor în ordinedescrescătoare, după proporția fiecărui ingredient(cu excepția amestecurilor de fructe sau legume), incluzând acele ingrediente care se cunoaște că pot provoca reacții alergice (de exemplu: arahide, lapte, ouă, pește). Trebuie indicată proporția în procente (%) a ingredientelor evidențiate în prezentarea produsului, ca de exemplu în numele produsului sau în imaginea de pe ambalaj.Un alt aspect important îl reprezintă păstrarea lanțului frigorific. Dacă acesta nu este respectat, temperaturile ridicate pot altera produsele cu o ușurință mult mai mare în această perioadă. Și nu uitați!Cereți bonul fiscal pentru o reclamație eficientă!”, este declarația președintelui InfoCons, Sorin Mierlea.

Taguri articol
Loading...

1 comentariu

Copy - Paste 12:15:41 / 06 August 2016
Din duhul ”gândirii” cerniților pokemoni cu barbă la burta cu cruci... ...

„Poruncile date în cele două cărţi aveau îndeosebi un caracter exterior, de ritual şi de tehnică a ritualului, chiar dacă erau privite simultan şi ca legi morale. Prescripţiile rituale erau importante datorită efectului pe care l-au imprimat fiinţei vitale a neamului lui Israel întrucât aceste jertfe implicau chiar dacă simbolic - predarea poporului către Iahve prin oferirea sângelui victimei, deci a vieţii însăşi cuprinse în sânge. Jertfă - sânge - viaţă - moarte sunt datele religioase prin care se exprimă alianţa neamului ales după revenirea în pământul făgăduinţei", a declarat el pentru adevarul.ro. Se credea, in traditia iudaica, ca insasi femeia este raspunzatoare pentru aceasta curgere. Si aceeasi vina purta si femeia care era in perioada lauziei de 40 de zile. Iisus Hristos a redat femeilor demnitatea, recunoscandu-le demnitatea umana si egalitatea in plan spiritual si social cu barbatii. In invataturile sale, Fiul Domnului a pus accent pe curatenia morala si nu pe cea ceremoniala. "În Noul Testament, puritatea se referă la o stare a inimii în care există un devotament total faţă de Dumnezeu. Hristos îi mustra pe farisei, demascându-i pentru că ridicaseră curăţirea rituală şi exterioară mai presus de cea moral-spirituală. În Noul legământ încheiat de Dumnezeu cu poporul său nu se mai vorbea de animale necurate sau curate, despre evrei sau păgâni, despre bărbaţi circumcişi sau necircumcişi“, spune Maxim Vlad.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.2299 secunde