Mandat de aducere pentru 13 persoane, în DOSARUL COLECTIV

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Mandat de aducere pentru 13 persoane, în DOSARUL COLECTIV

Eveniment 15 Noiembrie 2018 / 14:55 1583 accesări

Procesul a luat avânt de la cel mai recent termen, cel de săptămâna trecută, atunci când judecătorul Mihai Bălănescu a audiat primii 12 martori, într-o ședință maraton care a durat 6 ore. Se trece la măsuri noi fată de persoanele care sunt pe lista martorilor în Dosarul Colectiv. Pentru a se asigură că vin la audieri, oamenii legii au emis mandate de aducere pentru 13 persoane. "În acest caz sunt conexate trei dosare: al fostului edil al Sectorului 4, al patronilor clubului Colectiv și al celor doi inspectori ISU.

Procesul a luat avânt de la cel mai recent termen, cel de săptămâna trecută, atunci când judecătorul Mihai Bălănescu a audiat primii 12 martori, într-o ședința maraton care a durat 6 ore.

Atunci au dat declarații mai mulți funcționari din cadrul Primăriei și a Consiliului Local Sector 4, Poliția Locală Sector 4, Prefectură București, consilieri locali și afaceriști. Este vorba de martori care sunt citați în rechizitoriul DNA făcut în cazul fostului primar Cristian Popescu Piedone", scrie Ziare.com.12