Manny Pacquaio e „senator” și în ring

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Manny Pacquaio e „senator” și în ring

Sport 06 Noiembrie 2016 / 19:25 349 accesări
Manny Pacquiao a câștigat încă o dată centura de campion mondial WBO!

Manny Pacquiao a câștigat încă o dată centura de campion mondial WBO!

Boxerul Manny Pacquiao a revenit în ring la şapte luni după ce îşi anunţase retragerea şi l-a învins pe americanul Jesse Vargas. Meciul a avut loc la Las Vegas, iar pugilistul filipinez a câştigat prin decizie unanimă, adjudecându-și centura WBO la categoria welter. „Am încercat să-l trimit la podea în fiecare rundă. A trebuit să fiu şi foarte atent pentru că eram conştient că va încerca şi el să cotraatace. Am senzaţia că puteam realiza mai mult”, a declarat Pacquiao la finalul meciului.

La 37 ani, Pacquiao a demonstrat că rămâne unul dintre cei mai mari boxeri ai lumii și l-a dominat autoritar pe Vargas, cu zece ani mai tânăr. Arbitrii i-au acordat în unanimitate victoria senatorului filipinez (118-109, 118-109, 114-113), care și-a trecut în palmares a 59-a sa victorie față de 6 înfrângeri și 2 egaluri. „Pac-Man” a câștigat al 17-lea său meci pentru un titlu mondial și a obținut pentru a 3-a oară în carieră titlul WBO la welter. Vargas, care deținea centura WBO din martie 2016, a încasat a doua sa înfrângere în 29 de întâlniri.

Printre cei 16.132 de spectatori care au asistat la gală s-a numărat şi Floyd Mayweather. Superstarul american, care l-a învins pe Pacquiao anul trecut, s-a mulţumit să spună doar: „Nu-i rău!”. Mayweather și Pacquiao au boxat în mai 2015 în „meciul secolelor”, câștigat de pugilistul american. „Eu l-am invitat la meciul din această seară. Când l-am întrebat dacă o să ne confruntăm vreodată, mi-a răspuns că nu se știe”, a precizat Manny Pacquiao, care deţine şi funcţia de senator în Filipine.

Pacquiao, campion mondial la opt categorii diferite de-a lungul carierei sale, a disputat ultimul său meci în aprilie, când l-a învins pe americanul Timothy Bradley, și s-a retras apoi din ring pentru a candida la alegerile pentru Senatul din Filipine. După ce a fost ales senator, Pacquiao nu a rezistat tentației unui meci pentru un titlul mondial și a revenit în ring după o pauză de șapte luni.

Citește și:

Manny Pacquiao s-a retras din box în plină glorie

Manny Pacquiao se pregătește pentru ultimul meci din carieră

Pacquiao vrea sancțiuni și o revanșă împotriva lui Mayweather

Mayweather a fost deposedat de titlul cucerit în fața lui Pacquiao!

Filipinezul Manny Pacquiao, operat cu succes la umăr în SUA

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.4146 secunde