Maraton de vaccinare anti-COVID şi de testare pentru virusul hepatitei C - sâmbătă, la Constanţa

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Maraton de vaccinare anti-COVID şi de testare pentru virusul hepatitei C - sâmbătă, la Constanţa

Sănătate 14 Mai 2021 / 08:15 658 accesări

O campanie care include un maraton de vaccinare anti-COVID şi de testare pentru virusul hepatitei C se va desfăşura sâmbătă, între orele 10,00 şi 18,00, pe promenada Cazinoului Constanţa.

Direcţia de Sănătate Publică Constanţa, Instituţia Prefectului Constanţa, Primăria Municipiului Constanţa, Consiliul Judeţean şi Asociaţia Română pentru Boli Hepatice (Romanian Association for Liver Diseases - RoALD) organizează pe 15 mai, între orele 10,00 şi 18,00, pe promenada Cazinoului Constanţa, campania ''Veni, Vidi, Vici''.


Campania include un maraton de vaccinare anti-COVID şi de testare pentru virusul hepatitei C, informează Prefectura Constanţa.

Imunizarea se va face cu vaccinul Pfizer și va fi asigurată de o echipă mobilă de la cel mai mare centru de vaccinare din județul Constanța, cel de la Pavilionul Expozițional Constanța.

Evenimentul își propune să vină și în sprijinul pacienților cu hepatita C încă nediagnosticați, diminuând astfel povara pe care această afecțiune o reprezintă pentru pacienți și societate, prin testare-diagnostic-tratament antiviral-vindecare. Testarea se va realiza cu teste rapide de diagnostic.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.2999 secunde