Marcel Ciolacu (PSD) este noul preşedinte al Camerei Deputaţilor

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Marcel Ciolacu (PSD) este noul preşedinte al Camerei Deputaţilor
Politică 29 Mai 2019 / 15:53 1760 accesări 0 comentarii

Noul preşedinte al Camerei Deputaţilor este Marcel Ciolacu (PSD), după votul de miercuri, acesta urmând să îl înlocuiască pe Liviu Dragnea.

Camera Deputaţilor a vacantat, miercuri, locul de deputat al lui Liviu Dragnea, dar şi funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor. Pentru şefia Camerei Deputaţilor au candidat în ședința de miercuri a plenului Marcel Ciolacu (PSD), Raluca Turcan, susţinută de PNL, PMP şi USR și Kelemen Hunor (UDMR).

UDMR a cerut, la începutul ședinței de plen ca decizia privind numirea unui nou preşedinte al Camerei Deputaţilor să se ia săptămâna viitoare, solicitare care a fost respinsă.

În urma votului, Marcel Ciolacu a obţinut 172 de voturi, în timp ce Raluca Turcan, susţinută de PNL, USR şi PMP, a primit 100 de voturi. Reprezentantul UDMR, Kelemen Hunor, a fost votat de 20 de deputaţi. Totodată, 11 voturi au fost anulate.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2734 secunde