Marcel Ionel Lepa, bărbatul care a ucis un poliţist în Timiş, s-a sinucis

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Marcel Ionel Lepa, bărbatul care a ucis un poliţist în Timiş, s-a sinucis A fost deschisă o anchetă internă la Penitenciarul din Timişoara
Eveniment 10 Iunie 2019 / 08:11 2333 accesări 3 comentarii

Marcel Ionel Lepa, bărbatul care a ucis un poliţist în urmă cu o săptămână s-a sinucis, luni dimineaţa, în Penitenciarul Popa Şapcă din Timişoara. Reprezentanţii Ambulanţei au încercat să îl resusciteze, însă fără succes.

Purtătorul de cuvânt al Serviciuui de Ambulanţă Timiş, Florin Crişan, a declarat corespondentului MEDIAFAX că, luni dimineaţa, un echipaj medical a fost solicitat să intervină la penitenciarul „Popa Şapcă” din Timişoara, unde un bărbat a fost găsit spânzurat.

Manevrele de resuscitare nu au avut rezultat, fiind declarat decesul.

Potrivit unor surse jucidiare, bărbatul care s-a spâzurat este Marcel Ionel Lepa, cel care ucis un poliţist în urmă cu o săptămână.

Lepa era singur în celulă, după ce joi a fost externat de la Spital şi transferat la Penitenciarul „Popa Şapcă”.

Vineri, el fusese arestat preventiv în cazul uciderii poliţistului.

Anchetă la Penitenciarul Timişoara, după ce Marcel Ionel Lepa s-a sinucis

A fost deschisă o anchetă internă la Penitenciarul „Popa Şapcă” din Timişoara, după ce ucigaşul poliţistului s-a sinucis, în baie. Marcel Ionel Leca a fost fost găsit spânzurat, luni dimineaţa, în jurul orei 6.30.

Potrivit unui comunicat transmis, luni dimineaţa, de reprezentanţii Penitenciarului „Popa Şapcă” din Timişoara, în jurul orei 06.30 pentru acordarea primului ajutor deţinutului.

„Personalul medical al Penitenciarului Timişoara a intervenit pentru acordarea primului ajutor în cazul unui deţinut care a săvârşit un act de suicid prin, spânzurare în grupul sanitar al camerei de deţinere. Concomitent aplicării manevrelor de resuscitare, a fost solicitat Serviciul unic de urgenţă 112. În ciuda eforturilor depuse de membrii echipajului SMURD, aceştia au constatat decesul la ora 7.15”, au transmis reprezentanţii Penitenciarului.

Deţinutul este, potrivit unor surse judiciare, Ionel Marcel Lepa, bărbatul care, în umră cu o săptămână, a ucis un poliţist în timpul operaţiunii de capturarea sa. Potrivit legii, conducerea penitenciarului a anunţat familia, a informat judecătorul de supraveghere a privării de libertate şi a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara.

„Totodată, la nivelul penitenciarului s-a declanşat o verificare internă pentru a se stabili împrejurările producerii incidentului”, se mai arată în documentul citat.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1907 secunde