Mare, muzică și soare! Când va avea loc Folk Fest Remember Costinesti

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Mare, muzică și soare! Când va avea loc Folk Fest Remember Costinesti

Divertisment 17 Martie 2018 / 10:07 1138 accesări

Să ne amintim cum era în Costinești, chiar pe vremea comunismului, când și unde toate inhibițiile dispăreau, iar tinerii profitau de distracție, muzică și soare... Acum putem retrăi atmosfera de soare, muzică și foșnet de valuri...

Folk Fest Remember Costinești este un festival de muzică folk și arte complementare aflat deja la cea de-a doua ediție. Evenimentul va avea loc în perioada 10 - 11 August 2018 în cadrul White Horse Costinești.

Folk Fest Remember Costinești este singurul festival cultural din Costinești și singura manifestare muzicală de pe litoralul românesc ce are ca invitați artiști exclusiv din domeniul folkului. Prin intermediul acestui eveniment ne propunem să aducă în prim-plan evenimentele cultural-artistice care însuflețeau atmosfera Costineștiului din anii ’70 – ’80, perioadă de referință pentru Stațiunea Tineretului, care devenea în fiecare vară destinația preferată a mii de turiști consumatori de artă și a celor mai însemnați artiști din domeniul muzical și din alte arii culturale care participau la cercuri literare, concerte, expoziții de artă, vernisaje de artă umoristică sau de fotografie, lansări de carte și multe alte evenimente care le ofereau pe lângă divertisment și “lecții” de cultură.

La ediția de anul acesta, festivalul de muzică și arte complementare Folk Fest Remember Costinești va aduce în stațiune nume de referință din domeniile muzică, literatură, grafică, fotografie, jurnalism cultural, radio și televiziune.

Pentru detalii, urmăriți pagina Folk Fest Remember Costinesti! Pe parcursul lunilor care urmează, vă vom dezvălui câte un strop din fiecare surpriză pregătită.

Citește și:

FOLKFest REMEMBER Costinești - un proiect ce își propune reînvierea Costineștiului de odinioară!

Atmosferă de vis și muzică, la Folk Fest în Costinești

Folk Fest Remember Costinești, încă o zi cu surprize muzicale și spirituale12
Pagina a fost generata in 0.1356 secunde