Marea Britanie nu începe anul acesta procesul de ieșire din UE

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Marea Britanie nu începe anul acesta procesul de ieșire din UE
Externe 19 Iulie 2016 / 15:14 241 accesări 0 comentarii

Marea Britanie nu va iniția, anul acesta, procesul oficial de părăsire a UE, prin invocarea Articolului 50 al Tratatului de la Lisabona, a declarat, marți, un avocat al Guvernului, la Înalta Curte de la Londra. Avocatul Jason Coppell a făcut referire la declarații făcute de premierul Theresa May, care a spus că Articolul 50 nu ar trebui invocat anul acesta. Cu toate acestea, el a semnalat că poziția actuală a Guvernului s-ar putea schimba.

Noul premier al Marii Britanii, Theresa May, se întâlnește, miercuri, cu cancelarul Germaniei, Angela Merkel, pentru a discuta depre cooperarea în contextul în care țara sa se pregătește să părăsească UE, a declarat un purtător de cuvânt. Acesta a spus, de asemenea, că May va călători joi în Franța, unde îl va întâlni pe președintele Francois Hollande, pentru discuții privind ieșirea Marii Britanii din Blocul Comunitar, atacul de la Nisa și cooperarea în lupta antiterorism.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.1998 secunde