„Marea în culori pe pânză“. Exerciţiu de admiraţie

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
„Marea în culori pe pânză“. Exerciţiu de admiraţie
Cultură 09 Octombrie 2017 / 17:47 522 accesări 0 comentarii

Muzeul Marinei Române în colaborare cu Asociația „Artiști Dobrogeni” vă invită să vizitați expoziția de pictură marină intitulată „Marea în culori pe pânză” a pictorului Alexandru Ghinea, care va fi găzduită la sala „Clio” a muzeului. Vernisajul va avea loc marți, 10 octombrie 2017, ora 16.30, în prezența rudelor, prietenilor artistului și a tuturor celor invitați la acest eveniment. Expoziția va fi vernisată de președintele Asociației „Artiști Dobrogeni”, Mirela Turtoi, și de fostul decan al Facultății de Arte din cadrul Universității „Ovidius” Constanța, Ibram Nuredin.

Alexandru Ghinea este un binecunoscut pictor marinist pentru publicul dobrogean și nu numai, având numeroase expoziții la instituții prestigioase de cultură din țară și de peste hotare, precum: Muzeul Militar Național „Regele Ferdinand I” din București, Muzeul Marinei Române din Constanța, Biblioteca Județeană Constanța „I.N. Roman“, Cercul Militar din Mangalia și Muzeul de Artă din Shabla (Bulgaria). De asemenea a participat la expoziții de grup cu membrii UAP Constanța și cu membrii Asociației „Artiști Dobrogeni”.

Cei interesați pot vizita această expoziție de pictură marină în perioada 10 octombrie - 8 noiembrie 2017, în orele programului de vizitare a Muzeului Marinei Române.

Acest eveniment continuă tradiția Muzeului Marinei Române de a promova artiști români și străini ale căror lucrări sunt dedicate spiritualității marine.

Citește și:

„Marea în culori pe pânză“

Taguri articol

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2905 secunde