Mărfuri contrafăcute, în Portul Constanţa Sud Agigea

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Mărfuri contrafăcute, în Portul Constanţa Sud Agigea
Eveniment 11 Iunie 2019 / 19:23 362 accesări 0 comentarii

Poliţiştii constănțeni au ridicat mii de tacâmuri din inox, bunuri susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de aproximativ 58.000 de lei, dintr-un container sosit din China în Portul Constanţa Sud Agigea.

La data de 11 iunie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime, împreună cu specialiști ai Biroului Vamal de Frontieră Constanţa Sud, au verificat, în Portul Constanţa Sud Agigea, un container sosit din China, având ca destinatar o societate comercială din județul Hunedoara.

În urma controlului, poliţiştii au descoperit peste 7.000 de tacâmuri din inox, purtând însemnul unei mărci înregistrate, susceptibile a fi contrafăcute. Bunurile, în valoare de peste 58.000 de lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulație de mărfuri contrafăcute, faptă prevăzută și pedepsită de art. 90 alin.1 lit.b din Legea 84/1998.

Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2424 secunde