Mărgineanu cântă, sâmbătă, la mare

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Mărgineanu cântă, sâmbătă, la mare
Divertisment 11 Decembrie 2015 / 17:15 577 accesări 0 comentarii

Cu un stil și un repertoriu incofundabile, Mihai Mărgineanu rămâne unul dintre cei mai apreciați soliști de pe plaiurile mioritice. Este deosebit de îndrăgit și la Constanța, unde revine cu mare drag ori de câte ori este chemat, inclusiv în perioada aglomerată a Sărbătorilor de Iarnă, care bat la ușă. De aceea, nu-i de mirare că Mărgineanu şi band-ul său vor reveni la Constanța în această sâmbătă, de la ora 21.30. El va cânta, spre deliciul publicului, pe scena clubului Phoenix. Biletele pentru eveniment s-au pus în vânzare la sediul clubului, la prețul de 55 de lei.

Repertoriul lui Mărgineanu este inspirat din folclorul urban, unele melodii fiind preluări ale unor cântece vechi „de pahar”, iar altele fiind creaţii proprii în acelaşi stil. Versurile sale sunt adeseori explicite, artistul cochetând şi cu expresii necenzurate.

„Melci, scoici, raci, craci”, „Femei, femei”, „Ce mult te-am iubit, Paraschivo”, „Ecaterina”, „Gore din Chitila”, „Mă iubește femeile” și multe alte piese neaoșe se regăsesc în repertoriul lui Mărgineanu.

Citește și:

Live de decembrie cu Mărgineanu

Taguri articol


Pagina a fost generata in 0.1219 secunde