Mari hipermarketuri verificate de ANPC. Ce s-a găsit?

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Mari hipermarketuri verificate de ANPC. Ce s-a găsit?
Social 01 Octombrie 2018 / 17:14 1085 accesări 0 comentarii

În urma unei acțiuni coordonată de corpul de control al președintelui ANPC Marius Pârvu, împreună cu Paul Anghel și Direcția condusă de acesta, cu colaborarea comisarilor din cadrul Comisariatului pentru Protecția Consumatorilor Prahova, a fost desfășurată o acțiune la Auchan, Cora, Carrefour jud Prahova. "În cadrul acțiunii, Leescu Vasile, șeful de sindicat Carrefour m-a acuzat de discriminare (la adresa francezilor), de abuz în serviciu pentru controlul de la linia gastro și pentru faptul că «tulburam» o multinaționala", a declarat comisarul șef adjunct al Protecției Consumatorilor Constanța, Horia Constantinescu.

Sancțiuni au fost acordate pentru:

proceduri nesigure, depozitare neconforme.

Ca măsuri luate, s-a dispus oprirea temporară a activității până la remedierea deficiențelor. De asemenea, s-a dispus retragerea produselor cu probleme. Au fost aplicate sancțiuni în sumă de 81.000 lei.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.1466 secunde