Marinar cu documente false, depistat în Portul Constanța Sud - Agigea

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Marinar cu documente false, depistat în Portul Constanța Sud - Agigea

25 Ianuarie 2016 / 11:57 472 accesări

Un marinar sirian cu documente falsificate a fost găsit, la sfârșitul săptămânii trecute, la bordul unei nave din Portul Constanţa Sud - Agigea, acestuia fiindu-i interzisă intrarea în ţară.

Potrivit Gărzii de Coastă, în urma controlului de frontieră făcut, la sfârșitul săptămânii trecute, la bordul unei nave sub pavilion Sierra Leone sosită în Portul Constanţa Sud - Agigea din direcţia Bulgaria a fost găsit un carnet de marinar care nu îndeplinea condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic.

În urma verificărilor s-a stabilit că documentul, care îi aparţinea unui cetăţean sirian, în vârstă de 26 de ani, încadrat în lista de echipaj pe funcţia de marinar, fusese falsificat.

Tânărul a declarat că și-a achiziţionat carnetul de marinar din Egipt, în schimbul sumei de 300 de dolari.

Sirianului nu i s-a permis intrarea în ţară, iar carnetul de marinar, care avea însemnele statului Panama, a fost ridicat în vederea expertizării.

Poliţiştii de frontieră au deschis un dosar penal în cauză, pentru uz de fals. De asemenea, comandantul navei, un cetăţean sirian în vârstă de 41 de ani, a fost amendat cu 8.000 de lei.12
Pagina a fost generata in 0.2341 secunde