Maritimo, de 4 ani alături de constănţeni!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Maritimo, de 4 ani alături de constănţeni!

Divertisment 22 Octombrie 2015 / 18:32 2033 accesări

Maritimo Shopping Center împlineşte, în acest weekend, 4 ani! Cifrele acestei aniversări sunt impresionante: 4 ani de existenţă, sute de evenimente, zeci de milioane de vizitatori şi clienţi mulţumiţi, sute de branduri, un capital de imagine şi încredere care se vede în datele fiecărui eveniment. Aniversarea Maritimo Shopping Center va fi sărbătorită aşa cum v-aţi obişnuit, cu mai multe evenimente dedicate atât celor mici, cât şi celor mari. Menţionăm că toate aceste evenimente vor avea loc pe scena special amenajată în zona Info Desk, la Intrarea 3.

Aşadar, programul aniversar începe vineri, o zi dedicată copiilor, de la ora 16.00 pe scena amenajată în food-court și de la ora 18.00 pe scena din zona Info Desk, la Intrarea 3, unde toți copiii sunt așteptați pentru a “despacheta” împreună multe surprize. Distracţia este garantată!

Sâmbătă, 24.10.2015, organizatorii de la Maritimo schimbă registrul şi, începând cu ora 18.00, vă invită la un super-fashion show, unde veţi putea pătrunde în culisele marilor creatori de modă şi trendsetter-ilor acestui sezon de toamnă-iarnă. De la ora 19.00, artista Alexandra Stan, care nu mai are nevoie de nicio prezentare, va susţine un superconcert cu hiturile voastre preferate. De asemenea, în continuare, cei mici sunt așteptați la scena special amenajată în food-court începând cu ora 14.00.

Pentru duminică, 25.10.2015, organizatorii au pregătit din nou evenimente pentru copii începând cu ora 15.00, iar de la ora 19.00, publicul larg este așteptat la întâlnirea cu maestrul Gheorghe Zamfir, un eveniment imposibil de ratat, pentru inimă, minte şi suflet.

Pe această cale, Maritimo Shopping Center doreşte să le mulţumească tuturor colaboratorilor săi, alături de care multe proiecte frumoase au devenit posibile, şi, de asemenea, tuturor celor care i-au fost alături, în special constănţenilor, care au validat cu încrederea lor necesitatea existenţei centrului comercial la malul mării.12
Pagina a fost generata in 0.1723 secunde