Marius Șumudică a anunțat echipa de start cu Genk

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Marius Șumudică a anunțat echipa de start cu Genk

16 Februarie 2017 / 11:35 463 accesări

Marius Şumudică a dezvăluit în exclusivitate la ProSport LIVE echipa pe care o va folosi contra celor de la Genk, în 16-imile Europa League, într-o partidă care se va disputa de la ora 20:00.

Şumudică a realizat încă o premieră cu Astra. Pentru prima dată în istorie, clubul din Giurgiu joacă în primăvara europeană. Adversari le vor fi cei de la Genk. Şumudică avertizează că va fi un meci foarte dificil, dar spune că are încredere în jucătorii săi. Antrenorul campioanei ne-a dezvăluit şi echipa de start: Lung - Săpunaru, Geraldo, Fabricio - Stan, Teixeira, Ioniţă, Seto, Junior Morais - Budescu, Daniel Niculae.

”Jucăm un meci foarte important pentru mine, pentru club, pentru jucători. Ar fi foarte important să ne calificăm, dar va fi foarte greu. Au un atu în faţa noastră în ceea ce priveşte ritmul de joc. Noi ne-am antrenat două săptămâni doar pe sintetic. Plus că venim după un meci nu prea reuşit cu ASA Târgu Mureş (n.r. câştigat de Astra cu 1-0).

Ei au vândut un jucător cu 29 de milioane de euro. La noi contează experienţa, să zicem aşa. În locul lui Alibec va juca Daniel Niculae, eu mă bazez pe el, am încredere în el. Vom juca în sistemul obişnuit, 3-5-2... Trei fundaşi centrali: Geraldo, Fabricio şi Săpunaru, pe benzi vor juca Morais şi Stan, la mijloc - Teixeira, Ioniţă, Seto şi în atac Budescu şi Daniel Niculae. Eu îl joc de 6-7 luni. Îmi place foarte mult şi dă rezultate. Când Spalletti iese şi spune că echipa este foarte bine organizată, este o mândrie atât pentru mine, cât şi pentru jucători.

Pentru mine este mai important să ajung în play-off-ul Ligii 1 decât calificarea în optimile Europa League. Eu vreau ca, la vară, cei din conducere să nu-mi reproşeze nimic. Ceea ce am realizat eu aici este istoric. Calificarea în optimile Europa League ar fi un bonus”, a declarat Marius Şumudică la ProSport LIVE.

Taguri articol


12