Marșul pentru viață, la Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Marșul pentru viață, la Constanța
Cultură 19 Martie 2019 / 15:10 325 accesări 0 comentarii

Sâmbătă, 23 martie 2019, în preajma sărbătorii Bunei-Vestiri (25 martie), la Constanța se organizează „Marșul pentru viață”, acțiune prin care se urmărește sensibilizarea întregii societăţi în privinţa avortului şi a efectelor negative ale acestuia asupra familiei şi civilizaţiei umane.

La ora 13.30, la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel”, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, va rosti o rugăciune de binecuvântare a „Marșului pentru Viață”, după care se va pleca pe următorul traseu: Catedrală, Piaţa Ovidiu, Strada Mircea cel Bătrân, Sala Sporturilor, Capela Militară, Spitalul Judeţean, Bd. Tomis, Capitol, Piața Ovidiu.

Evenimentul este organizat de către Școala Brâncovenească, Asociația Simplu - Provita, cu sprijinul Arhiepiscopiei Tomisului, Radio Dobrogea, ASCOR și Studenți Pentru Viață. Ca preambul, miercuri, 20 martie, de la ora 18.00, la Curtea Brâncovenească, pr. Eugen Tănăsescu, director Radio Dobrogea, va susține conferința „Lupi în blană de oaie; «de ce moartea se pretinde viață»”.Pagina a fost generata in 0.1693 secunde