Martin Caceres a ajuns la un acord cu Southampton

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / Premier League

Martin Caceres a ajuns la un acord cu Southampton

Sport 17 Februarie 2017 / 14:02 746 accesări
Martin Caceres este internațional uruguayan

Martin Caceres este internațional uruguayan

Clubul englez Southampton a anunțat, prin intermediul site-ului oficial, transferul fundașului uruguayan Martin Caceres, în vârstă de 29 de ani, care a semnat un contrat până la finalul acestui sezon.

Southampton, clubul la care evoluează și internaționalul român Florin Gardoș, l-a transferat pe fostul fundaș de la Juventus Torino. Experimentatul jucător uruguayan va purta pe tricou numărul 12 și va juca până la sfârșitul acestui sezon la clubul de pe „Saint Mary's”. Caceres, internațional uruguayan cu 68 de selecții, a evoluat în sezonul trecut la Juventus Torino, formație cu care a câștigat titlul în Serie A. În vârstă de 29 de ani, Caceres a mai evoluat la formațiile spaniole Sevilla și Barcelona, cu ultima reușind să câștige Liga Campionilor.

„Sunt foarte fericit că am semnat cu Southampton, un club foarte important din Premier League. Vreau să debutez cât mai repede la noua echipă și să-mi cunosc coechipierii. Dintre toate opțiunile pe care le-am avut, am decis să aleg Southampton”, a declarat Martin Caceres la prezentarea oficială la Southampton.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.367 secunde