Maşini care vor fi interzise în România. Vezi de când

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Maşini care vor fi interzise în România. Vezi de când
Economie 10 Martie 2018 / 13:03 2379 accesări 4 comentarii

Calitatea de membru al Uniunii Europene al Marii Britanii a împiedicat Registrul Auto Român să interzică circulația mașinilor cu volan pe dreapta pe strazile din Romania. Cel mai probabil situația se va schimba după Brexit. Conducerea Registrului Auto Român se gândește să interzică circulația mașinilor cu volan pe dreapta după ce Marea Britanie va ieși din Uniunea Europeană, scrie capital.ro. Cauza este numărul mare al accidentelor cu victime in care sunt implicate aceste autovehicule.

„În prezent, Marea Britanie este membră UE, nu avem voie să impunem restricţii, și pentru că guvernul polonez a impus anumite reguli şi s-a trezit cu o procedură de infrigiment. În România sunt aproximativ 20.000 de maşini cu volan pe dreapta. După ce Marea Britanie va ieşi din UE, se poate discuta de impunerea unor restricţii", spunea șeful Registriului Auto Român.

Loading...

4 comentarii

unu 14:01:21 / 10 Martie 2018
da...

cat mai repede interzise !

Ion 19:19:16 / 11 Martie 2018
Constanta

Un lucru bun nu poti avea aceasi vizibilitate buna pe drumurile noastr precum o masina cu volan pe stanga nu mergem pe sens invers precum tarile cu volan pe dreapra

cici 19:39:13 / 12 Martie 2018
mda

nu am , nu imi pasa. e mine ma deranjeaza rablele ce lasa ditamai dara de fum in urmna lor. cum naiba au itp luat ? ce cauta pe strazi acesti poluatori

Gringo 21:32:21 / 15 Martie 2018
Volan pe dreapta

Se poate adapta foarte ușor.O cameră miniaturală pe oglinda din stânga și o conexiune la o tableta pe bord.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1847 secunde