MECANISME, la Muzeul de Artă Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
MECANISME, la Muzeul de Artă Constanța
Cultură 17 Iulie 2019 / 18:45 366 accesări 0 comentarii

Muzeul de Artă Constanța și Filiala Constanța a Uniunii Artiștilor Plastici din România, împreună cu Scarabeu.ro vă invită la prima expoziție personală a artistului constănțean FILIZ VELULA. Intitulată MECANISME, expoziția va avea vernisajul sâmbătă, 20 iulie, la ora 12:00, la Muzeul de Artă, fiind prezentată de criticul de artă dr. Doina Păuleanu.
Începând din 20 iulie și până pe 11 august, publicul e invitat să descopere lucrările de grafică și pictură mecanică ale lui Filiz Velula, precum și compoziții tridimensionale din zona steam-punk-ului artistic. Lucrările sale ne invită să descoperim un univers al armoniei mecanice, ascuns dincolo de veșmintele privirilor fugare, ce pune în mișcare mecanismele noastre de zi cu zi, de la cele ale mașinăriilor, preocupărilor și aspirațiilor din microcosmosul nostru uman și până la mecanismele timpului și spațiului din spatele cosmosului mare, în încercarea de a descifra, fundamental, mecanismele inspirației artistice creatoare.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.215 secunde