Meci decisiv pentru CSU Neptun

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Handbal feminin / Liga Națională, play-out, etapa a 10-a: UNIREA SLOBOZIA - CSU NEPTUN CONSTANȚA

Meci decisiv pentru CSU Neptun

Sport 30 Mai 2015 / 00:00 1519 accesări

În ciuda gravelor probleme financiare care apasă pe umerii jucătoarelor, neplătite de cinci luni, CSU Neptun Constanța luptă cu șanse reale să evite retrogradarea directă din Liga Națională de handbal feminin. Constănțencele au trecut peste toate piedicile și au ajuns să fie favorite la calificarea în barajul pentru menținerea pe prima scenă a handbalului feminin românesc înaintea ultimei etape din play-out. Echipa pregătită de Ion Crăciun și Florin Cazan joacă duminică, de la ora 12.00, un meci decisiv în fieful uneia dintre contracandidate, Unirea Slobozia, în etapa a 10-a din play-out. Dacă obține victoria sau măcar un egal, gruparea de pe litoral este salvată de la retrogradarea directă, indiferent de rezultatele înregistrate în celelalte partide. Dacă pierde, poate merge la baraj doar dacă Cetate Deva nu câștigă întâlnirea cu U. Cluj, pe teren propriu. În caz contrar, CSU Neptun va lua drumul ligii secunde și, cel mai probabil, al desființării.

În ciuda importanței jocului de la Slobozia, atmosfera din sânul echipei este extrem de tensionată, existând un război deschis între jucătoare și staff-ul tehnic, de o parte, și conducerea executivă a clubului, de cealaltă parte. „Mie au să-mi dea bani încă de când eram în liga secundă, dar nu o să mor de foame. I-am rugat doar să rezolve problema salarială a fetelor. N-au vrut să o facă pentru că nu-și doresc echipa. Decât să continui cu acești oameni, mai bine mă las. Mi-am dat demisia ca gest de protest față de conduita lor”, a acuzat antrenorul Ion Crăciun.

Tot duminică, de la ora 12.00, au loc și celelalte două meciuri din etapa a 10-a din play-out: Cetate Deva - U. Cluj și Mureșul Tg. Mureș - HCM Rm. Vâlcea. Clasament play-out: 1. U. Cluj 37p; 2. HCM Rm. Vâlcea 34p; 3. CSU Neptun 32p (golaveraj: 504-460); 4. Unirea Slobozia 32p (477-466); 5. Cetate Deva 30p; 6. Mureșul Tg. Mureș 0p.12