Meci demonstrativ de old-boys între FC Farul Constanța şi România, la Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Sâmbătă, de la ora 18.00, pe stadionul „Gheorghe Hagi” Meci demonstrativ de old-boys între FC Farul Constanța şi România, la Constanța
Sport 30 August 2019 / 14:23 548 accesări 0 comentarii

În cadrul proiectului „Joacă fotbal cu FC Farul Constanța”, FC Farul Constanța, cu sprijinul Consiliului Județean Constanța și Primăriei Municipiului Constanța și în parteneriat cu promotorul Adrian Troscenco, organizează sâmbătă, 31 august, de la ora 18.00, pe stadionul „Gheorghe Hagi” din Constanța, un meci demonstrativ care se înscrie în seria evenimentelor pentru sărbătorirea a 100 de ani de fotbal la Constanţa. Astfel, partida, care se va desfășura pe durata a două reprize de câte 30 de minute și va fi condusă de fostul arbitru Florin Chivulete, va aduce față în față o echipă alcătuită din foste glorii ale FC Farul Constanța și una formată din foști internaționali români.

Formația constănțeană îi va avea în componență pe Tiberiu Curt, Adrian Senin, Mihai Stere, Dinu Todoran, Denis Şerban, Stelian Carabaş, Cristian Şchiopu, Gheorghe Butoiu, Vasilică Cristocea, Ion Barbu, Marius Axinciuc, Gheorghe Laurenţiu, Adi Pitu, Mugurel Cornăţeanu, Florin Lungu, Adrian Vlas, Florin Pătrașcu, Marius Soare, Cosmin Chirea, Vasile Șicu. Staff-ul tehnic va fi alcătuit din Ștefan Petcu, Ion Constantinescu, Constantin Gache și Petre Grigoraș.

În echipa României se regăsesc nume mari ale fotbalului românesc, printre care Dorinel Munteanu, Miodrag Belodedici, Tibor Selymes, Ciprian Marica, Marius Niculae, Marian Aliuță, Daniel Iftodi, Florin Cernat, Lucian Sânmărtean, Bogdan Apostu, Cristi Vlad, Iulian Tameş, Adrian Dulcea, Dacian Varga, Cristian Pulhac, Ciprian Mozacu. Tricolorii vor conduși de pe bancă de Mihai Stoichiță.

Intrarea este liberă. Vă așteptăm în număr cât mai mare să ne bucurăm împreună de fotbal!

„Începem cu evenimentul de mâine campania noastră pe care o desfăşurăm cu sprijinul Consiliului Județean Constanța, care se numeşte „Joacă fotbal cu FC Farul Constanța”. Începem cu acest eveniment pe care îl consider de maxim interes pentru iubitorii fotbalului constănţean. Vor veni aici atât legendele Farului, dar şi mulţi foşti internaţionali ai României. Sperăm ca asistenţa să fie cât mai mare, pentru că este un eveniment care nu se întâmplă foarte des la noi în oraş. Vrem ca numele Farul să fie cât mai prezent. Am încercat să facem un eveniment de referinţă, pentru a începe acest proiect. Vor urma şi altele, vom merge şi în şcoli, în judeţ, pentru a promova cât mai mult imaginea clubului nostru şi a sportului, în general”, a spus Tiberiu Curt, manager FC Farul.

Taguri articol
Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2092 secunde