Meciul amical România - Turcia se va disputa la Cluj

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Meciul amical România - Turcia se va disputa la Cluj

Sport 20 Octombrie 2017 / 12:41 725 accesări
Tricolorii vor reveni pe Arena Națională din București pentru partida cu Olanda

Tricolorii vor reveni pe Arena Națională din București pentru partida cu Olanda

Așa cum am mai anunțat, echipa națională de fotbal a României va încheia anul 2017 cu două meciuri de verificare în compania unor adversari de top, Turcia și Olanda. Ambele jocuri sunt programate pe teren propriu, în pauza de fotbal intern din luna noiembrie, atunci când UEFA a programat cele patru baraje tur-retur de califticare la Campionatul Mondial de anul viitor.

Astfel, după cum a anunțat Federația Română de Fotbal pe site-ul său oficial, meciul amical România - Turcia, programat pe 9 noiembrie, va avea loc pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj, de la ora 20.15. Pe 14 noiembrie, România va înfrunta Olanda, pe Arena Națională din București, într-o partidă amicală care va începe la ora 21.00.

Ultimele dueluri cu Turcia, echipă al cărei selecționer este acum Mircea Lucescu, au avut loc în 2012 (1-0 la Istanbul), respectiv 2013 (0-2 la București), în preliminariile CM 2014. În aceeași campanie de calificare, tricolorii au întâlnit și Olanda (1-4 la București și 0-4 la Amsterdam). Ca și echipa noastră, Turcia și Olanda au ratat calificarea la turneul final din Rusia 2018.

Naționala României va disputa următoarele jocuri oficiale în septembrie 2018, odată cu debutul noii competiții Liga Națiunilor UEFA. Tragerea la sorți a grupelor va avea loc pe 24 ianuarie 2018.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1901 secunde