Meciul revenirii acasă pentru SSC Farul

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Suporterii sunt așteptați să poarte spre victorie echipa favorită Meciul revenirii acasă pentru SSC Farul
Sport 11 Aprilie 2018 / 15:33 3063 accesări 9 comentarii
Jucătorii de la SSC Farul așteaptă să fie susținuți sâmbătă din tribunele stadionului „Farul” de un număr cât mai mare de spectatori

Jucătorii de la SSC Farul așteaptă să fie susținuți sâmbătă din tribunele stadionului „Farul” de un număr cât mai mare de spectatori

Aflate la egalitate de puncte în fruntea clasamentului Seria a 2-a din Liga a 3-a la fotbal, SSC Farul Constanța și Progresul 1944 Spartac București se vor întâlni sâmbătă, de la ora 17.00, la Constanța, pe stadionul „Farul”, într-un meci extrem de important în lupta pentru promovarea în eșalonul secund. Pentru acest joc, în care cele trei puncte reprezintă o miză uriașă, formația constănțeană, pregătită de Petre Grigoraș, Marian Dinu, Ion Barbu și Gică Mina, așteaptă să fie încurajată din tribune de un număr cât mai mare de spectatori, dornici să revadă echipa care vrea să ducă mai departe tradiția Farului.

„Ne-am dorit de la început să jucăm aici (n.r. - pe stadionul „Farul”). S-au făcut eforturi pentru ca starea gazonului să fie în condiții cât mai bune. Așteptăm cât mai multă lume la stadion. Dacă la baraj au fost peste patru mii de spectatori, acum cred că vor veni și mai mulți. Presimt că sâmbătă vor fi mulți oameni în tribune care ne vor susține. Suporterii vor ajuta echipa, cu siguranță. Aștept cu nerăbdare să văd un stadion plin, atât cât va fi permis accesul în tribune”, a spus antrenorul principal al SSC Farul, Petre Grigoraș. Biletul de intrare la meciul de sâmbătă costă 5 lei.

Partida de sâmbătă nu este privită ca o revanșă de către tehnicianul farist pentru înfrângerea din turul campionatului, când Progresul Spartac s-a impus cu scorul de 7-0, aceasta fiind singura partidă pierdută de SSC Farul în actualul campionat: „Am trecut de niște derby-uri, cu Slobozia și Cernavodă, și chiar dacă am șchiopătat etapa trecută, nu vreau să fac o tragedie. Nu e neapărat vorba de revanșă. Spre să fiu inspirat și să revenim pe stadionul nostru cu o victorie și să facem un spectacol, pentru că lumea care vine la un meci vrea să vadă un joc frumos, iar sportul are nevoie de spectatori”.

JOI SE PUN ÎN VÂNZARE BILETELE

Iată în continuare anunțul postat pentru suporterii constănțeni pe pagina oficială de Facebook SSC Farul Constanta.

GHIDUL SUPORTERILOR FARIŞTI PENTRU PARTIDA CU PROGRESUL SPARTAC 1944 - SÂMBĂTĂ, 14 APRILIE, ORA 17:00.

Stimaţi suporteri, în vederea desfăşurării în bune condiţii a meciului revenirii pe Stadionul „Farul”, vă comunicăm următoarele:

BILETELE vor fi puse în vânzare începând de mâine, 12.04.2018, la următoarele puncte de vânzare:

1. la Secretariatul clubului de la Stadionul “Farul” (minihotel), etajul 1 în intervalul orar: 10-14;

2. la Standul S.S.C. Farul din Centrul Comercial “VIVO!” Constanţa (Maritimo), între orele 15-20.

În ziua meciului, va exista un punct de vânzare unic, în faţa Tribunei Oficiale a Stadionului “Farul” (acces din Strada Primăverii). Preţul unui bilet este de 5.00 lei, acces general, iar copiii cu vârsta sub 14 ani vor beneficia de intrare gratuită.

PĂSTRAŢI BILETUL DE JOC PENTRU CONCURS! Luni, 16 aprilie, va fi efectuată extragerea celor 11 serii de bilete câştigătoare, iar 11 dintre dumneavoastră vor avea ocazia de a participa, în săptămâna 23-27 aprilie, la un meci amical 11 contra 11, în compania unei echipe formată din componenţii staff-ului tehnic al SSC Farul şi foşti fotbalişti farişti! Vă urăm mult succes!

ACCESUL SUPORTERILOR se va realiza începând cu ora 15:30, exclusiv dinspre Strada Primăverii, după cum urmează:

1. la Tribuna „A” prin cele două intrări, de o parte şi de alta a Tribunei oficiale;

2. la Peluza Sud, prin poarta de acces situată la baza stâlpului de nocturnă cel mai apropiat de tabela de marcaj.

Pentru a evita aglomeraţia produsă la meciul cu Pescăruşul Sarichioi, rugăm respectuos toţi suporterii să se prezinte la stadion cel puţin cu o oră înainte de startul partidei, pentru derularea procedurilor de control corporal sumar şi verificare a documentelor de acces.

PĂSTRAŢI CURĂŢENIA! Vă rugăm să respectaţi munca suporterilor şi voluntarilor care au participat la ecologizare. Evitaţi, pe cât posibil consumul seminţelor, iar, la plecare, depozitaţi deşeurile în sacii de gunoi care vor fi puşi la dispoziţia dvs.

RESPECTAŢI INDICAŢIILE FORŢELOR DE ORDINE ŞI ALE REPREZENTANŢILOR FIRMEI DE PAZĂ. Vă reamintim că accesul în arenele sportive cu recipiente din sticlă sau plastic, indiferent de conţinutul acestora este interzis de legislaţia în vigoare. Vă asigurăm că tâşnitorile existente în toate sectoarele sunt în stare de funcţionare!

Vă mulţumim pentru înţelegere! Promovăm împreună!

Împreună ducem mai departe spiritul farist!

Citește și:

Suporterii fariști sună mobilizarea generală!

SSC Farul a remizat la Rm. Sărat, Axiopolis s-a impus la Olteniţa

Este oficial! Partida SSC Farul - Progresul Spartac se va disputa pe stadionul „Farul”

Loading...
loading...

9 comentarii

Popescu 16:08:33 / 11 Aprilie 2018
Cheltuirea banului public

O echipa de doi lei are nevoie de atatia antrenori?

alex 16:37:46 / 11 Aprilie 2018
Pentru Popescu

nu-ti place , stai acasa!

gigi 18:26:41 / 11 Aprilie 2018
FARUL

AM PUS PARIU CU UN PRIETEN CARE ESTE AFON DE FOTBAL,DAR L-AM CONVINS SA VINA,CA VOR FI CEL PUTIN 6000 DE SSC-ISTI SI FARISTI IN TRIBUNE . DE UNDE POT CUMPARA UN TRICO CU FARUL -EXCLUS MIHAILESCU

robert 19:05:48 / 11 Aprilie 2018
echipa tiganilor

la cati tigani are Constanta, m-ar mira sa se nu umple stadionul. daca mai dati si ceva mici si bere pentru pensionarii fomisti, puteti infiinta chiar si un partid aka PSD 2.0

Suporter 19:15:55 / 11 Aprilie 2018
Pentru popescu

Adu o pe mata la echipa ca facem copii mai deștepți ca tine

DEX 19:38:04 / 11 Aprilie 2018
A REVENI

REVENÍ, revín, vb. IV. Intranz. 1. A veni din nou, a se întoarce. ♦ A apărea iar; a se manifesta din nou...... asa este in dex....

Cta 22:52:39 / 11 Aprilie 2018
Cta

Nu am mai fost de mult la un meci al farului , dar cu siguranta cred ca sambata vor fi mai multi oameni ca la toate meciurile viitorului din play off :))

ALEX 23:11:27 / 11 Aprilie 2018
Pentru robert

nu-ti place , stai acasa!

FARIST!!!! 15:47:24 / 12 Aprilie 2018
HAI Faruuuuuuu!!!!

H A I F A R U U U !!!!!!!

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2527 secunde