Meciuri tari de baschet 3x3, dar şi show-ul dunkerilor pentru spectatori

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
În weekend, la Mamaia Meciuri tari de baschet 3x3, dar şi show-ul dunkerilor pentru spectatori
Sport 29 Iunie 2018 / 12:29 326 accesări 0 comentarii
Guy Dupuy va încânta cu execuţiile sale fanii baschetului (sursa foto: Facebook Guy Dupuy)

Guy Dupuy va încânta cu execuţiile sale fanii baschetului (sursa foto: Facebook Guy Dupuy)

Turneul de calificare FIBA 3x3 Europe Cup care se va desfăşura sâmbătă şi duminică, în Piațeta Perla din Mamaia, va desemna formaţiile care vor obţine biletele la Campionatele Europene de baschet 3x3 din luna septembrie, programate la București. Nu doar partidele turneului propriu zis vor fi în centrul atenţiei pentru iubitorii baschetului, aceştia urmând să asiste şi la show-ul dunkerilor, pe Litoral putând fi admiraţi în cele două zile de concurs Guy Dupuy, medaliat cu argint în concursul de slam-dunk de la Campionatele Mondiale de Baschet 3x3 de la Manila, Jonathan Clark, un alt dunker de elit, dar şi Guillaume Hoffman, un freestyler care va completa spectacolul pregătit de organizatori pentru fanii care vor veni în weekend să asiste la partidele de baschet. Cei trei vor fi asistaţi de Kadour „Dunkfather” Ziani.

Turneul de calificare de la Mamaia este organizat de Asociația Județeană de Baschet Constanța, cu sprijinul financiar al Primăriei Constanța, în parteneriat cu Federația Română de Baschet, Sport Arena Streetball și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța. La turneu vor participa nouă echipe în întrecerea feminină şi 12 formații la masculin.

Programul meciurile se prezintă astfel - sâmbătă, orele 10.00-13.00 şi 17.00-22.30; duminică, orele 10.00-12.30 şi 17.00-21.30.Pagina a fost generata in 0.1773 secunde