Medalii de bronz pentru sportivii de la CS Farul

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Medalii de bronz pentru sportivii de la CS Farul

Sport 29 Martie 2016 / 18:26 369 accesări
Raluca Drăghici, Teodora Băloiu și Raluca Văcărașu au urcat pe podium în proba pe echipe de la CN de tineret la floretă (sursa foto: www.frscrima.ro)

Raluca Drăghici, Teodora Băloiu și Raluca Văcărașu au urcat pe podium în proba pe echipe de la CN de tineret la floretă (sursa foto: www.frscrima.ro)

La finalul săptămânii trecute, la Timișoara, au avut loc Campionatele Naționale de tineret la floretă, individual și pe echipe, competiție la care CS Farul a avut o prestație excelentă, reușind să câștige o medalie. Chiar dacă au fost cele mai tinere concurente, evoluând încă la cadete, Raluca Drăghici (16 ani), Raluca Văcărașu (17 ani) și Teodora Băloiu (16 ani), sportive pregătite de Mihaela Ion, au dus echipa din orașul de la țărmul mării pe ultima treaptă a podiumului, după ce au obținut o victorie, cu CS Satu Mare, și au înregistrat două eșecuri, cu CSA Steaua București și CSU Poli Timișoara. În proba individuală, cea mai bună performanță a fost înregistrată de Drăghici, clasată pe locul 5, în timp ce Băloiu a terminat pe 13, iar Văcărașu, care a evoluat accidentată, a încheiat pe 16.

Tot săptămână trecută, la București, s-au desfășurat Campionatele Naționale de tineret la spadă, individual și pe echipe, întrecere la care CS Farul a avut reprezentanți doar în concursul individual. Elevii antrenoarei Mihaela Ion nu au obținut rezultate spectaculoase, Mădălina Ciucuraș terminând pe locul 11 la feminin, în timp ce George Drobot s-a clasat pe 19, iar Nistor Gleb, pe 26, la masculin.

Constănțeanca Daniela Hondiu-Poroineanu s-a clasat pe locul al treilea, la categoria 56 kg, în cadrul etapei finale a Cupei Mondiale de sambo, competiție care a avut loc la finalul săptămânii trecute, la Moscova (Rusia). Sportiva legitimată la CS Farul și pregătită de Viorel Gâscă, a repetat astfel performanța obținută la Campionatul Mondial de anul trecut. Hondiu-Poroineanu va fi marea vedetă a Campionatelor Naționale de sambo, programate la 24 aprilie, în Sala Sporturilor din Constanța.

Citește și:

CS Farul, titlu național la floretă după aproape patru decenii

Performanțe excelente pentru floretistele de la CS Farul

Daniela Hondiu-Poroineanu, pe podium la Openul de sambo al Belarusului

Bronz mondial la sambo pentru Daniela Hondiu

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.2472 secunde