Medalii pentru atleţii constănţeni la Campionatul Balcanic de juniori şi la CN de seniori şi tineret

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Medalii pentru atleţii constănţeni la Campionatul Balcanic de juniori şi la CN de seniori şi tineret
Sport 13 Februarie 2019 / 10:50 249 accesări 0 comentarii
Petre Marian, vicecampion balcanic la triplusalt, şi antrenorul Alin Larion (sursa foto: Facebook Alin Larion)

Petre Marian, vicecampion balcanic la triplusalt, şi antrenorul Alin Larion (sursa foto: Facebook Alin Larion)

În întrecerea juniorilor de la Campionatul Balcanic de atletism în sală, competiţie desfăşurată la Istanbul, constănţeanul Petre Marian, sportiv legitimat la CS Farul - LPS „Nicolae Rotaru”, a devenit vicecampion balcanic în proba de triplusalt. Sportivul antrenat de Alin Larion a ocupat locul secund cu o săritură de 15 metri şi 37 de centimetri, nou record personal. La săritură în lungime, un alt atlet constănţean, David Ciolpan, de la LPS „Nicolae Rotaru” - CS Farul, antrenor Cătălin Ganera, s-a clasat pe locul 4, după ce a sărit 7 metri şi 20 de centimetri. În clasamentul pe medalii, România s-a clasat pe locul 9, cu un total de cinci medalii de argint.

La Bucureşti s-au desfăşurat şi Campionatele Naţionale pentru seniori şi tineret în sală, atleţii constănţeni urcând de mai multe ori pe podium. Rezultate - la tineret: Radu Costache (CS Farul Constanţa - CS Dinamo Bucureşti, antrenor Alin Larion) - locul 2 în proba de 60 m garduri, cu timpul de 8 secunde şi 15 sutimi.

Florin Vişan (CS Farul Constanţa, antrenor Carmen Botea) - locul 2 la triplusalt, cu o săritură de 15 metri şi 79 de centimetri.

Răzvan Grecu (CS Farul Constanţa, antrenor Daniel Cojocaru) - locul 3 la triplusalt, cu o săritură de 15 metri şi 75 de centimetri.

- la seniori: Cristi Boboc (CS Farul Constanţa, antrenor Daniel Cojocaru) - locul 1 la triplusalt, cu o săritură de 16 metri şi 13 centimetri, sportivul constănţean învingându-l pe Marian Oprea.

Cristina Bujin (CS Farul Constanţa - CSA Steaua Bucureşti, antrenor Daniel Cojocaru) - locul 2 la triplusalt, cu o săritură de 13 metri şi 54 de centimetri.

Adrian Boldeanu (CS Farul Constanţa - CSU Piteşti, antrenor Alin Larion) - locul 3 în proba de 60 m garduri, cu timpul de 8 secunde şi nouă sutimi.Pagina a fost generata in 0.1801 secunde