Medicul constănţean care viola minore, condamnat definitiv!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Medicul constănţean care viola minore, condamnat definitiv!
Eveniment 07 Martie 2018 / 16:56 2727 accesări 3 comentarii
Victor Boț

Victor Boț

A vrut să scape de închisoare, însă Înalta Curte de Casație și Justiție i-a respins recursul. Este vorba despre medicul homeopat Victor Emanuel Boț, condamnat de Curtea de Apel Constanța la 11 ani și 4 luni închisoare pentru violarea a trei minore în cabinetul său de homeopatie. Decizia este definitivă.

Reamintim că medicul constănțean Victor Boț fusese condamnat, în octombrie 2017, la 11 ani și 4 luni închisoare pentru violarea a cel puțin trei minore după ce, în luna ianuarie a anului trecut, Judecătoria i-a dat doar 4 ani și 2 luni, judecătorul fiind astfel convins de apărare că inculpatul ar fi, de fapt, bolnav. “Violează minore pentru că nu-și poate înfrâna pornirile sexuale”, spunea avocatul lui Victor Boț. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, care în vara lui 2016 l-au trimis în judecată, în stare de arest preventiv, pe medicul homeopat Victor Emanul Boț, de 41 de ani, au arătat în rechizitoriu că inculpatul a abuzat sexual trei minore. Nu este însă exclus ca numărul victimelor minore “tratate” de medic, în propriul cabinet, să fi fost mai mare.

Victor Boț a fost arestat, inițial, pentru viol asupra unei minore de 11 ani din Constanța. Copila a povestit mamei ce i-a făcut “domnul doctor”, iar femeia a alertat poliția. “Pedofilul” a fost capturat după ce “a căzut pe tehnică”. Medicul era un cunoscut activist civic, participând la proteste pentru protecția mediului, fiind cunoscut și ca un practicant religios, cu frica lui Dumnezeu. Curtea de Apel Constanța a admis contestația procurorilor la decizia Judecătoriei Constanța și l-a condamnat pe Victor Boț la 11 ani și 4 luni închisoare. Iar Înalta Curte de Casație și Justiție a respins, ieri, “ca inadminsibilă, cererea de recurs în casaţie formulată de condamnatul Boţ Victor Emanuel împotriva deciziei penale nr. 918/P din 6 Octombrie 2017 a Curţii de Apel Constanța. Definitivă”.

Loading...

3 comentarii

Nelu 12:24:32 / 08 Martie 2018
La subiect

Trebuia obligatoriu și castrat acest criminal. Se pare ca era și evlavios. RUSINEEEEEEEE nu găseai curve pe centura contra cost .

Gigi 14:24:58 / 08 Martie 2018
Putin.. .doamne.. .Putin!! !

Doar 11 ani si 4 luni??? Eu ii dădeam cel putin 25 ca sa se învețe minte..si vb celui care a postat inaintea mea...si cățărat.. ..

Vasile 11:30:26 / 14 Martie 2018
Pentru Gigi

Ăsta trebuia mai intai castrat și după aia să fie condamnat la cel puțin 25 de ani!

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.3922 secunde