Medicul Vasile Astărăstoae a fost achitat definitiv, după 10 ani de procese

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Un nou eșec răsunător al DNA, Medicul Vasile Astărăstoae a fost achitat definitiv, după 10 ani de procese
Justiție 02 Decembrie 2019 / 21:22 440 accesări 0 comentarii

După ani întregi de procese, medicul Vasile Astărăstoae, fost președinte al Colegiului Medicilor și rector UMF Iași, a fost achitat definitiv. Informația a fost prezentată, luni, de Mihai Gâdea, la Sinteza zilei:

"După 10 ani de zile de procese, rectorul Astărăstoae, cel care a condus Colegiul Medicilor din România, este achitat definitiv. Întrebarea este ce se întâmplă cu cei care au făcut aceste dosare la comandă, ce se întâmplă cu procurorul Eva și cu cei care dădeau comenzile?

Procurorul Eva a fost, la un moment dat, arestat preventiv pentru o serie întreagă de infracțiuni grave și în mod șocant a fost condamnat doar la închisoare cu suspendare, în condițiile în care infracțiunile pentru care era suspicionat și apoi era pus sub învinuire și trimis în judecată, erau extrem de grave.

Și întrebarea legitimă este nu cumva a fost un fel de avertisment să nu vorbească despre cea mai neagră perioadă din istoria magistraturii din România? Nu cumva a fost un fel de înțelegere - 'îți dăm cu suspendare, iar tu nu vorbești absolut nimic'", a declarat Mihai Gâdea.

Din aceeaşi secţiune
Vezi mai multe ştiri


Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1303 secunde