Medvedev amenință: „Ucraina va avea parte de o catastrofă ecologică”

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Medvedev amenință: „Ucraina va avea parte de o catastrofă ecologică”

Externe 05 August 2023 / 22:39 1216 accesări

Fostul preşedinte rus Dmitri Medvedev a sugerat, sâmbătă, că Moscova va mai ataca porturile ucrainene ca răspuns la atacurile Kievului asupra navelor ruseşti în Marea Neagră şi a ameninţat că Ucraina va avea parte de „o catastrofă ecologică”, relatează Reuters.

Medvedev a sugerat că atacurile Rusiei împotriva Ucrainei ca ripostă la atacurile Ucrainei cu drone maritime ar putea pune capăt oricărei şanse de a revigora acordul privind cerealele.

„Dacă gunoaiele de la Kiev vor să creeze un dezastru ecologic în Marea Neagră, ar trebui să primească unul pe partea din teritoriul lor care va cădea în curând în Polonia şi care va duhni timp de secole după aceea. Aceasta va fi judecata finală pentru ei cu privire la afacerea cu cereale”, a declarat Medvedev.

Înalţi oficiali ruşi din domeniul securităţii au sugerat, fără a furniza dovezi, că trupele poloneze vor fi desfăşurate la un moment dat în vestul Ucrainei, în timp ce Rusia va păstra şi va extinde teritoriul pe care l-a anexat unilateral în sudul şi estul Ucrainei.Ştiri recomandate

12