Mega-spectacol naval, la Cazino

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Mega-spectacol naval, la Cazino
Eveniment 15 August 2018 / 12:08 511 accesări 1 comentariu

Zeul Neptun a dat startul spectacolului naval de Ziua Marinei. În deschidere, drapelele României, NATO și cel al Uniunii Europene au fost purtate de ambarcațiuni rapide, dar și de trei parașutiști lansați de la bordul unui elicopter Puma Naval.

Cel mai longeviv ambasador al României pe mările și oceanele lumii, Nava-Școală „Mircea”, și cadeții Academiei Navale „Mircea cel Bătrân” au salutat publicul de pe faleză împreună cu velierul italian „Palinuro” și cu cadeții acestuia.

Loading...

1 comentariu

JURIST 17:40:35 / 15 August 2018
SPECTACOL IEFTIN

Ptr. cine nu stie si mazare a participat la ziua marinei ..a fost lansat la apa dintr-un elicopter k un trandafir in gura si o ghiulea infipta in cur ...fapt ce a dus la ramanerea lui pe fundul marii definitiv in ciuda bocetelor a mii de constanteni neispraviti si indobitociti de acest sacal ordinar ..

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2597 secunde