Meleşcanu a votat împotriva colaborării cu PSD și s-a aruncat în braţele Vioricăi Dăncilă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Președintele ALDE Constanța, senatorul Ion Popa: Meleşcanu a votat împotriva colaborării cu PSD și s-a aruncat în braţele Vioricăi Dăncilă
Politică 13 Septembrie 2019 / 14:30 1545 accesări 0 comentarii
Președintele Organizației Județene Constanța a ALDE, senatorul Ion Popa

Președintele Organizației Județene Constanța a ALDE, senatorul Ion Popa

Președintele Organizației Județene Constanța a ALDE, senatorul Ion Popa, cel care dealtfel a fost susţinut de partid pentru funcţia de preşedinte al Senatului, spune despre Teodor Meleşcanu că a făcut o alegere specifică oportunistului politic. Acţiunile lui Meleşcanu, spune Ion Popa, nu pot fi considerate normale în „Banana Land-ul în care trăieşte”.

„Văd că dl Teodor Meleșcanu, azi de la înalta funcție de președinte al Senatului oferită de PSD, vine cu lecții de moralitate, de principialitate și de dialog politic. Poate că toate aceste lecții pe care le predă ca un guru al politicii trebuia să le repete înainte de a accepta o funcție propusă de PSD, asta după ce el a votat pentru denunțarea protocolului cu PSD și ieșirea de la guvernare.
Genul de acțiuni întreprinse de dl Meleșcanu nici măcar in Banana Land-ul în care îșitrăiește apusul carierei politice nu cred că pot fi considerate normale.
Da, putem vorbi de dialog, acesta poate avea loc, dar dialogul trebuie să se bazeze pe respectarea hotărârilor partidului, pe respectarea votului pe care chiar tu l-ai dat în Delegația Permanentă. Dacă tu, fost ministru, diplomat (și alte titluri pe care și le-a adăugat la CV dl Meleșcanu), nu respecți deciziile propriului partid în care ai venit doar pentru a mai câștiga un loc de senator, atunci cum poate exista dialogul?
Nu poți să vorbești despre acțiuni raționale, despre alegeri bune și alegeri rele atâta timp cât tu, Teodor Meleșcanu, ai votat în Delegația Permanentă a ALDE împotriva colaborării cu PSD, pentru ca mai apoi să te duci să te arunci în brațele dnei Dăncilă.
Dl Meleșcanu trebuie să înțeleagă un lucru: alegerea pe care a făcut-o domnia sa este specifică oportunistului politic, care vrea cu orice preț să își mai adauge un titlu la CV-ul profesional.
Alegerea dlui Meleșcanu a fost să își urmărească propriul interes, nu interesul ALDE.“, a scris astăzi senatorul Ion Popa pe pagina sa de Facebook.Pagina a fost generata in 0.1361 secunde