Membrii CSM, de partea șefei DNA în scandalul „Sufrageria lui Oprea“

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Membrii CSM, de partea șefei DNA în scandalul „Sufrageria lui Oprea“
Politică 17 Iulie 2017 / 16:01 213 accesări 1 comentariu

Senzația ultimilor ani este că unele persoane sunt deasupra legii. În categoria „eu sunt statul“, parafrazându-l pe Ludovic al XIV-lea, rege al Franţei şi al Navarrei, se înscrie Laura Codruța Kovesi, care refuză cu obstinență să se prezinte la audierile din comisia de anchetă privind posibila fraudare a alegerilor prezidențiale din 2009. Șefa DNA nu vrea să răspundă la câteva întrebări simple: dacă a fost acasă la fostul vicepremier Gabriel Oprea și, dacă răspunsul este afirmativ, atunci ce a căutat acolo? Kovesi repetă obsesiv că deja este o întrebare retorică „dacă am fost sau nu la Oprea“. „Este o temă lansată în spaţiul public de un inculpat şi între timp a devenit o temă de cancan, nu comentez cancanuri, dar vă răspund la întrebări care nu vizează cancanuri“, a punctat Kovesi într-un interviu. Pentru că șefa DNA se crede deasupra legii și refuză se prezinte la o comisie parlamentară, aleșii au decis să-i sesizeze ministrului Justiţiei faptul că procurorul-şef al DNA nu vrea să vină la audieri. Între timp, și Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) și-a dat cu părerea despre subiect. După cum ne așteptam, membrii CSM i-au luat apărarea șefei DNA. Decizia privind necesitatea şi oportunitatea prezentării Laurei Codruța Kovesi în faţa Comisiei parlamentare de anchetă referitoare la alegerile prezidenţiale din 2009 aparţine șefei DNA, a declarat luni, pentru Agerpres, preşedintele CSM, Mariana Ghena.

Taguri articol

1 comentariu

Nikuuuukuruuuu 11:22:36 / 18 Iulie 2017
Jeg jigodie pupincurist bashit..

Asta a creat stapanau creatorul sistemului ticalosit..Capul tututuor rautatilor capul mafiei ala pe care niku kuruuuu ii regreta si ii pupa n pla de 15 ani..Asa au fost "invatati" sa nu rapunda decat in fata.....LUI...Asa ceva nu mai "trebe" tolerat ...Parlamentul reprez puterea absoluta intr o tara normala si nu cozile de topor ale..sistemului ticalosit.!

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.191 secunde