Membrii unei familii din Medgidia au fost bătuți, stropiți cu benzină și incendiați

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Membrii unei familii din Medgidia au fost bătuți, stropiți cu benzină și incendiați

Eveniment 07 August 2022 / 18:55 849 accesări
Foto: captură Youtube

Foto: captură Youtube

Tragedie pentru o familie din Medgidia! Hoții au spart o casă, au intrat peste membrii unei familii. Apoi, au urmat clipe de coșmar. Indivizii i-au bătut, i-au stropit cu benzină și i-au incediat.

La data de 5 august, în jurul orei 2.50, polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, la domiciliul unei persoane, din municipiul Medgidia, a izbucnit un incendiu. Ce au găsit polițiștii la fața locului a fost teribil: o familie a fost stropită cu benzină și incendiată.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, mai multe persoane din imobilul respectiv fiind transportate la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului Investigații Criminale, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

Din cercetări a reieșit faptul că, pe fondul unui conflict anterior, în noaptea de 4/5 august a.c., în jurul orei 2.00, la domiciliul unei femei, de 44 de ani s-ar fi deplasat mai multe persoane, care ar fi pătruns în curte și în locuință, unde ar fi început să o lovească pe aceasta și pe membrii familiei sale. Mai mult, după agresiunile fizice, persoanele în cauză le-ar fi stropit cu benzină pe victime, ulterior dându-le foc, după care autorii ar fi părăsit locația.

Patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind vorba despre o minoră, de 10 ani, care prezenta arsuri de gradul 1 și 2, o femeie, de 44 de ani, care prezenta arsuri de gradul 2 și 3, și 2 bărbați, de 41, respectiv 42 de ani, care prezentau leziuni traumatice și arsuri.

În cazul bărbatului de 42 de ani, medicul legist a concluzionat faptul că leziunile produse i-au pus viața în pericol.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii tentativei la infracțiunea de omor calificat, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

În urma investigațiilor, au fost identificați 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 37 și 57 de ani, bănuiți de comiterea faptelor.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.2337 secunde