Mergea a ratat prezența în sferturi la Roma

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Tenis de câmp

Mergea a ratat prezența în sferturi la Roma

Sport 18 Mai 2017 / 17:52 382 accesări
Florin Mergea s-a oprit în optimile turneului de dublu din capitala Italiei

Florin Mergea s-a oprit în optimile turneului de dublu din capitala Italiei

Perechea româno-pakistaneză Florin Mergea / Aisam-Ul-Haq Qureshi a pierdut, joi, meciul disputat împotriva dublului Lukasz Kubot (Polonia) / Marcelo Melo (Brazilia), cap de serie numărul 5, în optimile de finală ale probei de dublu a turneului de la Roma (Italia), dotat cu premii în valoare totală de 4.273.775 de euro. Kubot și Melo s-au impus cu scorul de 6-2, 6-3, după o oră şi şapte minute de joc. Pentru prezența în optimi la „Foro Italico”, Mergea şi Qureshi şi-au asigurat un cec în valoare de 13.501 euro şi 60 de puncte în clasamentul mondial de dublu.

La dublu feminin, Monica Niculescu şi jucătoarea americană Christina McHale au fost eliminate în primul tur al turneului WTA de la Roma, de categorie Premier 5, desfăşurat pe zgură şi dotat cu premii de 2.775.745 de dolari.

Niculescu şi partenera sa au cedat, într-un meci decis în super tie-break, cu scorul de 6-2, 4-6, 8-10, în fața italiencelor Sara Errani şi Martina Trevisan, beneficiarele unui wild-card. Partida a durat o oră şi 35 de minute.

Niculescu şi McHale vor primi un cec în valoare de 4.160 de dolari şi un punct în ierarhia de dublu pentru participarea la turneul din capitala Italiei.12
Pagina a fost generata in 0.1579 secunde