Mergea şi Qureshi au câştigat proba de dublu la Barcelona

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Mergea şi Qureshi au câştigat proba de dublu la Barcelona

Sport 30 Aprilie 2017 / 18:45 388 accesări
Florin Mergea și-a trecut în palmares turneul catalan

Florin Mergea și-a trecut în palmares turneul catalan

Perechea româno-pakistaneză formată din Florin Mergea şi Aisam-Ul-Haq Qureshi, a câştigat, duminică, scor 6-4, 6-3, meciul disputat cu dublul Philipp Petzschner (Germania) / Alexander Peya (Austria), în finala probei de dublu a turneului ATP 500 de la Barcelona (Spania), dotat cu premii în valoare totală de 2.324.905 euro.

Partida dintre cele două perechi a durat o oră şi 12 minute. Primul set s-a încheiat după singura greşeală făcută la serviciu de cele două perechi, în game-ul 10, când Mergea şi Qureshi au câştigat contra serviciului şi au pus capăt setului, scor 6-4, în 38 de minute.

Actul secund s-a desfăşurat după acelaşi scenariu, doar că greşeala dublului Petzschner / Peya a venit în game-ul opt, când, din nou, Mergea şi Qureshi au profitat de eroarea adversarilor şi s-au distanţat. Perechea româno-pakistaneză a urmat la serviciu, pe care l-a adjudecat fără probleme şi a pus capăt partidei, câștigând setul al doilea, scor 6-3, în 34 de minute.

Pentru câştigarea trofeului în turneul catalan, Mergea şi Qureshi şi-au asigurat un cec în valoare de 464.260 de euro şi 500 de puncte în ierarhia mondială de dublu.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.2274 secunde