Mesajul PSD Constanța către PNL

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Mesajul PSD Constanța către PNL
Politică 11 Octombrie 2016 / 00:35 2143 accesări 1 comentariu

Conducerea organizației județene Constanța a PSD a remis un comunicat pe adresa redacției ziarului „Telegraf“, în care critică atitudinea consilierilor locali din Constanța ai PNL, și pe care îl prezentăm integral:

„Împreună am depus un jurământ dupăce constănțenii au hotărât pe cine doresc în fruntea orașului nostru și ceea ce doresc de la aleșii lor. Peste 300.000 de constănțeni așteaptă de la noi, consilierii locali, să găsim rezolvări. Pentru ei și pentru viața orașului nostru. Așteaptă de la noi nu orgolii politice, nu atitudini de învinși semeți, nu voturi împotriva celor ce ne-au trimis să le gestionăm problemele. Alegerile au trecut, orgoliile la fel, sau cel puțin așa ar fi trebuit, oamenii așteaptă de la noi soluții. Care nu sunt nici liberale, nici social-democrate, sunt doar soluții pentru ei. Daca în fața unui vot care asigură sutelor de mii de constănțeni liniștea și confortul termic în prag de iarnă și dumneavoastră vă abțineți, fără un motiv temeinic, înseamnă că nu vă înțelegeți menirea.

Alegerile nu au fost despre candidați, au fost despre orașul nostru, despre oameni, despre nevoile și problemele lor. Aceste probleme sunt pe masa noastră de consiliu și nu avem voie să gândim politicianist. Siguranța cetățenilor noștri este un subiect nenegociabil stimați colegi. Este responsabilitatea noastră de aleși. Ceea ce s-a întâmplat în ședința de consiliu local nu a fost un concurs de frumusețe sau de muțenie. Am avut cu toții în față un memoriu argumentat în care ni se cerea tuturor o decizie simplă. Să luăm un împrumut pentru ca oamenii în mijlocul cărora trăim să nu riște să rămână în frig pe perioada iernii. Oricâte explicații politice ați găsi, oricâte justificări îmbrăcate frumos ați încerca, realitatea este că vă interesează mai mult jocurile politice și mult mai puțin soarta constănțenilor. Din fericire, oamenii au ales bine în iunie. Ei întodeauna au dreptate iar noi, consilierii PSD, am înțeles ce trebuie să facem în slujba lor. Din nefericire pentru dumneavoastră trebuie sa dați explicații oamenilor și nu șefilor de partid care încă nu au uitat gustul înfrângerii. De această decizie beneficiază toți constănțenii nu doar cei care au votat cu PSD. Oamenii nu se împart după aceste criterii politice“.

Taguri articol


Pagina a fost generata in 0.2234 secunde