Mesajul publicat de fiul premierului Albaniei, după ce logodnica sa a murit la cutremur

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Mesajul publicat de fiul premierului Albaniei, după ce logodnica sa a murit la cutremur
Externe 29 Noiembrie 2019 / 18:53 6741 accesări 0 comentarii

Viitoarea noră a premierului Albaniei, Edi Rama, se numără printre zecile de persoane care au murit în urma cutremurului puternic de marţi dimineaţă, a confirmat un oficial din echipa premierului. Kristi Reçi, logodnica fiului premierului Albaniei, Gregor Rama, a murit în timpul cutremurului, alături de părinţii şi fratele ei.

Gregor Rama a publicat un mesaj pe contul său de Instagram, acesta scriind că „printre nenumăratele victime ale tragediei se numără şi cea mai apropiată persoană mie, alături de fratele, mama şi tatăl său”, adăugând că cei patru au fost găsiţi „sub dărâmături”.

Cel puţin 40 de persoane au murit în urma cutremurului cu magnitudinea de 6.4, seismul lovind oraşul Durres, aflat la o distanţă de 36 de kilometri de capitala ţării, Tirana, marţi dimineaţă. Este cel mai puternic seism produs în Albania în ultimii 40 de ani.

În regiune s-au produs mai multe replici marţi dimineaţă, seismele înregistrând magnitudini de 5.0 şi 4.8, potrivit Ministerului Apărării din Albania.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1497 secunde