Messi şi Guardiola au donat câte un milion de euro pentru lupta împotriva Covid-19

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal internaţional

Messi şi Guardiola au donat câte un milion de euro pentru lupta împotriva Covid-19

Sport 25 Martie 2020 / 10:54 840 accesări
Lionel Messi

Lionel Messi

Argentinianul Lionel Messi, căpitanul formaţiei FC Barcelona, a donat suma un milion de euro pentru lupta împotriva coronavirusului, o parte din bani fiind pentru Spitalul Clinic din Barcelona, iar cealaltă parte pentru un centru medical din ţara lui natală, Argentina, a anunţat publicaţia spaniolă „AS”.

Şi antrenorul echipei engleze Manchester City, Pep Guardiola, a donat suma de un milion de euro pentru lupta împotriva Covid-19, potrivit www.marca.com. Tehnicianul catalan a donat banii Fundaţiei „Angel Soler Daniel” a Colegiului Medicilor din Barcelona, scopul fiind achiziţionarea de materiale de protecţie, dezinfectant şi aparate pentru respiraţia artificială. Materialele vor fi distribuite centrelor medicale din Catalonia.

Spania este una dintre cele mai afectate ţări din lume de pandemia de coronavirus, fiind raportate 42.058 de cazuri de infectare şi 2.991 de decese. În Catalonia au fost diagnosticate 9.937 de cazuri de infectare cu Covid-19 şi 516 decese, iar în Argentina, 387 de cazuri şi şase decese.12
Pagina a fost generata in 0.1501 secunde