Messi, tată pentru a treia oară

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Messi, tată pentru a treia oară

Sport 11 Martie 2018 / 14:59 727 accesări
Familia Messi înainte de nașterea celui de-al treilea copil

Familia Messi înainte de nașterea celui de-al treilea copil

Familia Messi s-a mărit, atacantul argentinian şi soţia sa, Antonella Roccuzzo, devenind părinţii celui de-al treilea băiat, Ciro, iar fericitul eveniment s-a petrecut sâmbătă, când fotbalistul nu a putut participa la victoria echipei sale, FC Barcelona, 2-0 cu Malaga, în deplasare, în La Liga.

„Bine ai venit Ciro! Cu binecuvântarea lui Dumnezeu, totul s-a desfăşurat perfect. El şi mama sa sunt foarte bine. Suntem super fericiţi”, a scris Lionel Messi pe contul său Instagram, însoţind acest mesaj de o fotografie cu mâna noului născut. Cuplul anunţase în octombrie acest fericit eveniment, după care Antonella a precizat că este vorba de un al treilea băiat şi că prenumele lui va fi Ciro.

Născuţi la Romario, în Argentina, cei doi soţi, Lionel şi Antonella, ambii în vârstă de 30 de ani, s-au cunoscut în 1996, dar legătura lor a început abia după zece ani şi s-au căsătorit în iunie 2017, în oraşul natal. Cei trei copii ai lor s-au născut la Barcelona, unde deţinătorul a cinci Baloane de Aur a venit încă din adolescenţă, la centrul de formare al Barcelonei, după care şi-a desfășurat întreaga carieră la clubul catalan.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.2711 secunde