Metoda de înșelăciune „Accidentul“ începe să răsufle?!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
În sfârșit!

Metoda de înșelăciune „Accidentul“ începe să răsufle?!

Eveniment 10 Ianuarie 2018 / 14:04 477 accesări

Pensionarii constănțeni nu se mai lasă, în sfârșit, impresionați de „vrăjitoriile“ aplicate de cei care au inventat metoda de înșelăciune „Accidentul“. Doi vârstnici au avut prezența de spirit să spună „stop“ și să anunțe poliția atunci când au fost abordați de diferite persoane care le cereau bani.

Infractorii au încercat, de două ori, să scoată bani în ziua de 10 ianuarie, dar nu le-a ieșit în niciunul dintre cazuri. Astfel, potrivit polițiștilor, la data de 10 ianuarie, în jurul orei 01.00, polițiștii Secției 1 Poliție au fost sesizați de către o femeie, de 50 de ani, cu privire la faptul că, a fost apelată pe telefonul fix, de un bărbat, care s-a recomandat a fi fiul acesteia, spunându-i că a fost implicat într-un accident, în urma căruia o persoană a fost rănită. Ulterior, un alt bărbat s-a recomandat a fi avocat, spunându-i femeii că fiul său trebuie să plătească suma de 15.000 de euro, pentru a nu fi arestat. Femeia și-a dat seama că poate fi victima unei înșelăciuni, anunţând organele de poliţie.

În aceeași zi, cam în jurul aceleiași ore, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție au fost sesizați de către o femeie, de 69 de ani, care le-a relatat că a fost apelată pe telefonul fix, de un bărbat, care s-a recomandat a fi fiul acesteia, spunându-i că ar fi fost implicat într-un accident, în urma căruia o persoană a fost rănită. Bărbatul i-a spus femeii că ar avea nevoie de suma de 30.000 de euro, astfel încât accidentul cu victimă să fie rezolvat favorabil. Ulterior, femeia a luat legătura cu fiul său și, realizând că poate fi victima unei înșelăciuni, a sesizat organele de poliţie.

În ambele cauze, polițiștii au deschis anchete pentru identificarea, depistarea și tragerea la răspundere penală a autorilor.12
Pagina a fost generata in 0.206 secunde