Michael Jackson, primul loc în topul Forbes dedicat celor mai bogate celebrități decedate

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Michael Jackson, primul loc în topul Forbes dedicat celor mai bogate celebrități decedate
Monden 02 Noiembrie 2017 / 15:30 904 accesări

Cântărețul american Michael Jackson, care a murit din cauza unei intoxicații acute cu propofol în iunie 2009, a câștigat 75 de milioane de dolari în ultimele 12 luni și a ocupat pentru a șaptea oară - și pentru al cincilea an consecutiv - primul loc în topul Forbes dedicat celor mai bogate celebrități decedate, informează contactmusic.com.

Această sumă provine din veniturile generate de muzica și drepturile sale de publicare. Printre materialele recente cu și despre Michael Jackson se numără un documentar special cu o durată de o oră difuzat de postul de televiziune CBS și intitulat "Michael Jackson's Halloween", ce a avut premiera săptămâna trecută, noul său album postum "Scream", lansat în septembrie, ce include unele dintre cele mai cunoscute cântece dance ale sale, precum "Ghost", "Torture" și "Thriller", dar și piesa-bonus "Blood on the Dance Floor X Dangerous", ce constă într-un remix de cinci single-uri realizat de DJ-ul The White Panda.

În topul din 2017, pe locul al doilea, cu venituri de 40 de milioane de dolari, se află Arnold Palmer, o legendă a golfului. Veniturile sale provin în principal din vânzările generate de linia sa de articole vestimentare sportive și de băuturile care îi poartă numele și care sunt comercializate în peste 400 de magazine americane.

Ilustratorul Charles Schulz, creatorul personajului "Peanuts", se află pe poziția a treia, cu venituri de 38 de milioane de dolari.

Cântărețul rock'n'roll Elvis Presley ocupă locul al patrulea cu venituri de 35 de milioane de dolari, iar cântărețul reggae Bob Marley este al cincilea, cu venituri de 23 de milioane de dolari.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1279 secunde