Michael Schumacher se luptă pentru viață cu ultimele puteri

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Aflat în comă din decembrie 2013, după un accident suferit la schi

Michael Schumacher se luptă pentru viață cu ultimele puteri

Sport 20 Septembrie 2017 / 14:59 329 accesări
Starea de sănătate a lui Michael Schumacher s-a înrăutățit continuu în ultimii trei ani

Starea de sănătate a lui Michael Schumacher s-a înrăutățit continuu în ultimii trei ani

Au trecut mai bine de trei ani de la accidentul pe care Michael Schumacher l-a suferit la schi, iar starea de sănătate a fostului campion mondial de Formula 1 este în continuare gravă. Dincolo de speranţa cu care trăiesc zi de zi, rudele, apropiaţii, dar şi avocatul familiei au dezvăluit că sportivul este în comă şi că şansele de recuperare sunt extrem de scăzute.

În cadrul unui proces intentat împotriva unei publicaţii care a susţinut că Schumacher poate merge singur, avocatul familiei, Felix Damm, a dezminţit zvonurile. „Michael Schumacher nu poate merge şi nu se poate ridica nici măcar cu ajutorul specialiştilor care îl monitorizează”, a dezvăluit avocatul.

„Din păcate, este în comă, se luptă cu ultimele puteri pentru viaţa lui, dar nu credem că mai are prea multe şanse. Toţi cei dragi îl vizitează zilnic, este foarte dureros ce se întâmplă”, a declarat şi un membru al familiei Schumacher, în cadrul aceluiaşi proces.

Publicaţia spaniolă „Las 2 Orillas” a scris că fostul pilot cântăreşte acum doar 45 de kilograme, iar înălţimea lui a scăzut la 1,60 metri, cu 14 centimetri mai puţin decât măsura în mod obişnuit.

Michael Schumacher este ţinut în viaţă de aparatele care îl ajută să respire, fiind monitorizat 24 de ore din 24 de medicii angajaţi special pentru el, la reşedinţa familiei din Elveţia. Fostul pilot a suferit un accident la schi, în decembrie 2013, lovindu-se cu capul de o piatră.

Presa germană susține că Michael Schumacher va fi transportat zilele acestea peste Ocean, în statul Texas, acolo unde va începe un tratament într-o clinică specializată în traume cerebrale. În America, de fostul pilot german se va ocupa profesorul Mark Weeks, un celebru medic specializat în leziuni cerebrale de genul celor suferite de Schumacher.12
Pagina a fost generata in 0.1732 secunde